tisdag 13 april 2010

Ny webbutik

God afton mina vänner!
Vill bara tala om att Ni nu kan
handla i AltheasMix nya Webbutik.
Titta in vet jag, lätt och smidigt!
Dessutom snygg layout!!!
Ett kort inlägg då jag jobbar tre
dagar nu, nå ja, imorgon är det kurs!
ha det gott och ta hand om Er!
Kram lene

5 kommentarer:

Lena B E sa...

Tack för länken till den nya butiken, nu var det väl sjutton om inte jag ska handla där en gång också. Det var lite krångligt förr tyckte jag.
Ha det så bra vännen.
Kramar från Lena

Lisan sa...

Hejsan, Trevligt med scrappträffar, eller hur. Pysseltagen har en här den 1 maj samt Halmsatds Mimas som har en två dagars i Hylligne 1-2 maj. Tyvärr får jag nog skippa denna gången så jag blir riktigt frisk först. Ullred är skoj att besöka. Vi gör precis som ni gjorde, delar upp det så det blir i små o lagom portioner istället för en låååååååång hel dag inne i varuhuset. Synd inte Panduro hade något. Hoppas att allt är bra med dig. Jag blir bättre o bättre för varje dag tror jag. tack för de fina kommentarerna på min blogg. Alla ni på bloggen är så himla goa o rara. Tack för att ni finns. Ha det så bra hälsar Lisan

Busan sa...

Hej vännen! Ja, visst är nya butiken superfin - hemsidan har blivit ännu bättre och snyggare också. :) Har redan suttit och drömt mig bort där en stund... och lär ju bli fler gånger... ;)
Har nu äntligen lagt ut broderiet jag fick av dig när jag fyllde. *kram* Ska rama in den riktigt sen med en guldram som jag sett men nu är den på väggen och den är så fin och det har varit så kul att göra - TUSEN TACK SNÄLLA GOA VÄNNEN!!!
Hoppas du får en mysig helg och att allt är bra med dig!!!
Varma vår-kramar
Busan

Petra sa...

Önskar dej också en riktigt trevlig helg.
Kramar
Petra

Inger sa...

Ønsker deg en koselig og fin helg Lene! :o)

♥ klem, Inger