söndag 2 augusti 2009

LO

God morgon mina kära vänner!
Jag har som Ni vet jobbat alldeles för mycket, men nu är
semestertiderna slut och allt återgår till det vanliga!
Jag har inte haft så mycket tid till att scrappa, och inspirationen
har inte varit den bästa.
Men i veckan som gick var en kompis här och vi satt
några "många" timmar.
Det blev en Lo för min del och ett kort som kommer
att visas senare. Denna LO är på min yngste son
och hans brorsbarn när de matar fåglar.
Det är ca 11 år sedan! I dag har han själv en son som
ser ut precis som lillkillen på fotot!
Denna Lo är på samma kille, kul foto som blev en
kul Lo!
Vill önska Er alla en härlig söndag!
Massor av kramar från lene

14 kommentarer:

Lena sa...

Vilka härliga LOs du har gjort. Det är många detaljer på dom,som verkligen är jättefina. Fina fotografier och färger. Ja, helt enkelt superfina. Ha den bästa av dagar och hoppas solen skiner på dig. Kram

Busan sa...

Hej vännen!
Blev så glad att höra ifrån dig och att det blir lugnare på jobbet nu för dig så du kan hämta lite krafter. Vet ju du jobbat massor.

Och så fina dina LO:s är!!! Var jättefint komponerat - tycker bara det verkar så svårt men du får till det så fint. Duktig du är!!!

Allt är bra här efter allt som hänt och vi tar en dag i taget - bara lugnare än vanligt. Har pysslat massor för att vara mig och har känt att jag verkligen behövt det för att bearbeta allt som hänt - vilken fantastisk hobby vi har!!!

Ha det så bra och hoppas du kan vila upp dig lite nu!!!
Sommar-kramar Busan

Viddan sa...

Härliga LO. Så olika det kan bli med fäg och svartvitt!
Ha en fortsatt trevlig söndag!
Kram Lena

SusanneSj sa...

Vad kul att få se LO från dig. Båda två blev mycket fina.

kram o trevlig söndag

Carina sa...

Urläckra LO,s.Tycker bäst om den översta med de söta små fåglarna.
Ps:Den andra är också jättefin!

Kram!

Riet sa...

What a gorgeous layouts Lene,i love the papers and colours.

Hugs Riet.x

Petra sa...

Vilka fina LO:s Lene. Gillar den översta jättemycket men båda är såklart fina.
Kika in hos mej i morgon så ska du få se någonting du väntat på.
Kram och ha en skön söndagkväll.
Petra

Mia sa...

Vilka fina LOs du har gjort! Det är inte riktigt min grej (än), men jag hoppas kunna göra lite snart. Med lite övning så...
Tack för att du har varit inne på min sida! Uppskattas verkligen. Ska bli kul om du kommer. Håller på att planera för en scrapträff snart.
Kram //mia

Anonym sa...

Jättefina lo's! Så mycket fina och tuffa detaljer! Gillar fåglarna och att du använt kartong under pappret, superläckert!
Gillar bägge men den övre blev min favvis!
Hoppas du haft en underbar helg!

Sommarkramar från Susanne

Inger Harding sa...

Så herlige LO's du har gjort Lene!
Liker veldig godt begge to, men den øverste er nok min favoritt også :)
Håper du har det bra, jobber mindre og fortsatt nyter sommeren min venn :-)

Klem, Inger

Lena B E sa...

Så härliga LOs du har gjort, även min favorit, blir bland dessa två, den översta!! Jag gillar att du använt ett svartvitt foto och alla fåglarna förstås. Hoppas allt är bra?! Skönt att det lugnar ner sig på jobbet för dig! Kramar från Lena

Pernol sa...

Men Lene vilka härliga LOs du har skapat!!! Fint med ett svartvitt foto och alla fåglarna! Det undre var kul med en härlig bild!

kjaaaaam Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig underbara vän:) SUPER FINA LO´s tycker jag jag gillar dom:) Tack snälla för din kommentar om min röda väska roligt att du gillade den fast jag är inte hundra med den själv. Hoppas att det inte blir lika mycket extra arbeta för dig framöver vill inte att du gör slut på dig min vän:) Du måste ha Scrapping ork när du kommer till mig ha ha ha Sen till det som inte är lika roligt tyvärr!!!! Du vet redan tror jag att jag blev sent till Eskilstuna för några veckor sedan. Detta då läkaren på Smärtkliniken blev misstänksam då min värk i bland blev sämre och jag har inte svarat på behandlingen som dom tycker att jag skulle göra. Han började misstänka att det inte "bara" var muskelskada men att det även kunde vara annat fel. Har nu tyvärr fått reda på att jag även har nerv skador på högre sida!!! Känner mig ledsen uppgiven och tom att få detta besked efter två år att jag även ha nerv skador det känns helt fruktansvärt!!!Står nu i akut kö till ortopeden då nerv skadan måste opereras först och om jag inte opereras så kommer jag aldrig bli bra!!! Väl det är som det är tyckte att jag har haft nog och att jag hade tillräckligt men jag ska prövas ytterligare känns det som!!!Men som min kära sambo sa att har vi klarat av det så här långt med allt som varit så ska vi klara resten också!!! Nu pysslar och pysslar jag så mycket jag orkar så jag slipper tänka på allt negativt måste ha något som sysselsätter mig. Även om det kramper och gör så himla ont i bland när jag pysslar så är det det som ger mig glädje:) Men jag får se det så att jag har i alla fall inte fått ett döds besked det är jo "bara" nerv skador!!!! TACK SNÄLLA UNDERBARA VÄN FÖR ATT DU ÄR MIN VÄN OCH FÖR ATT DU FINNS DÄR FÖR MIG ALLTID:) Vet inte vad jag skulle ha gjort utan min Lene DU ÄR BÄST. Ta väl hand om dig själv och var rädd om dig. Tänker massor på dig och längtar till vi ska få träffas, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Sofie sa...

Kul att sitta tillsammans och pyssla och pratat. Bägge Lo:na är supersnygga!
Har också börjat jobba nu och går också på att tuffare special-schema, inte roligt. Hoppas du piggnar till snart!
Kram Sofie