söndag 23 augusti 2009

LO & Grattis kort

God söndags kväll mina kära vänner!
Jag har semester, visste Ni det?!
Jag har varit iväg några dagar och bara haft det gott!
Men när jag kom hem var jag ju tvungen att titta på
allt jag köpt, och jag lovar att det var inte lite!
Sen tänkte jag att jag måste ju lägga ut denna Lo också!
Den är på mina två stora barnbarn, de är tre år och 4 mån.
Visst är de söta?!!!
Jag bidrar med denna Lo i Scrapbooking4you
tävling, gå in och titta på alla fina bidrag!
Jag vill bara säga att iden med rivet och bilder under
kommer från min vän Christel!
Här ett grattis kort till min ena svärdotter.
Jag har två underbara svärdöttrar & de scrappar de också
när de hinnar. Tiden räcker inte riktigt till när man har barn!
Vet inte om jag hinnar med fler inlägg innan jag åker till Inger.
Om inte önskar jag er några härliga dagar, det tänker jag ha!
Kramizar från lene

23 kommentarer:

Lena sa...

Vilken härlig LO du har gjort. Så fyndigt att ha de söta barnen titta fram mellan pappren så där. Även grattiskortet du har gjort är superfint. Ha det så trevligt hos Inger och ge henne en kram och ett Grattis till sitt DT uppdrag från mig. Kram Lena

Camillla sa...

Åhhhh Lene vad jag blev glad för kaos kortet tack så jättemycket....
Har äntligen ordnat lite i min blogg hoppas jag får lusten snart sitter och planerar mina julkort ha det så bra hos Inger och njut av din semester.
kram din vän Camilla

Erica sa...

Wow vilken super härlig LO du gjort. Gillar massor. Grattis kortet var också jätte fint. HA dt super hos Inger.

Kramar Erica

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god kväll vännen:) Skönt att höra att du har kommit väl hem och att du har haft det så bra det glädjer mig:) UNDERBAR LO GILLAR MASSOR och kortet har du också lycktas jättebra med min vän:) Å vad bra puh vill inte att du ska åka hem ifrån mig och tyckt att det var bortkastad semester!!!! Jag lovar dig att om du orkar så finns där mycket att rota i så du ska minsann få rota du min vän jag skrattar nu !!!!!! Jag får i bland höra att jag har för mycket saker som jag samlat på mig för i bland så kan vissa pyssel kompisar säga att den stämpeln eller den punschen eller det har jag letat efter och det vill jag så jätte gärna ha!!! Då jag ofta klacka ur mig "men jag tror att jag har" å som oftast så har jag det hi hi hi Eller så kan någon gå genom mina lådor med stämplar och då kan jag säga "å är den fina stämpeln min har jag den" hi hi hi Jag skulle behöva rensa ur och sälja det som jag inte använder eller tycker om men har inte orken till det helt enkelt! När jag får mitt egna nya pyssel rum så får jag gå genom allt innan jag flyttar in det visst låter det som en riktig bra ide! Å visst är det kul och spännande att någon vill ha lilla mig som DT blev hur GLAD som helst ska du veta:) Jag älskar att pyssla men sen så tar tyvärr självförtroende slut så detta blir en riktig läskig utmaning för mig men himla kul också tror jag. Jag skulle nog ångra mig mycket om jag hade tackat nej men jag hoppas att jag duger och att Mita blir nöjd med det jag kommer att hitta på! Framtiden får utvisa vad som händer eller hur min vän:) Det blir perfekt att du ringer i morgon så vi får prata lite innan du kommer men ring jätte gärna efter klockan 14.00 om det går bra så att det är säkert att jag är hemma! Ha nu en jättetrevlig kväll och ska hälsa också från Henrik att du är så välkommen det ska bli så trevligt att du kommer:) VÄRMT VÄLKOMMEN SKA DU VARA MIN UNDERBARA VÄN:) Kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Å glömde att säga min vän TA MED MYCKET CARD STOCK har många nya spellbinders och annat kul du kanske vill stansa ut och ta med hem hi hi hi STORA KRAMIS från lilla vännen Inger:)

Mia sa...

Vilken underbart fin LO du gjort! Blir faktiskt sugen att försöka själv.
kramiz //mia

Pernol sa...

Men Lene, vilken underbar LO!!!! Jag säger bara WOW!!!
Superfint kort också!

Ha det så trevligt hos Inger och hälsa med en kram från mig!

kjaaaaam Pernilla

Birgitta sa...

Hej!
Vilka fina kort du gör. Jag fattar inget hur man gör, men ser ju att det är fint.
Hoppas allt är bra på småländska höglandet.
Kram Birgitta

Petra sa...

Fin LO och fint kort. Ha en bra vecka.
Kram
Petra

Lilla Pyssel Inger sa...

God morgon själv vännen:) Tack snälla för dina ord om gröna asken du är jo ALLTID så himla GOD:) Tänk i morgon kommer du kan nästan inte fatta det:) Ha en underbara dag så hörs vi senare på telefonen i dag, sköt om dig vännen:) Kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Busan sa...

Ha det så gott med Inger och vi håller alla tummar, tassar och tår här för att ni får lite fint väder som pricken över i också!!!
Förstår du handlar på dig om du skulle bli arbetslös... jag gör lite samma här när jag handlar på rean och så men då för att pensionerna ska sänkas nästa år... Gäller passa på liksom och "kan vara bra att ha". Och då är Netto och reor toppen för man får ju en hel del då för pengarna!!! :D
Hoppas så du vinner med din LO på dina barnbarn för den är helt underbar!!! Så fin den är!!! Får mig att längta efter jul redan... men först ska vi ju alla ha en fin höst så vi får väll ta en sak i taget... ;)
Ha det så bra du bara kan!!!
Sommar-kramar Busan

Pernilla sa...

Väldigt fin LO du har gjort med det rivna pappret och korten som tittar fram.
Vet du att det är fyra månader kvar till julafton.

Kram Pernilla

Lena B E sa...

Wow vilken underbar Lo!! Älskar allt på den, men mest att den är så julbetonad & den snygga revan med korten som tittar fram ur den!! Söta barn är det på den med!! :) Kortet är så jättehärligt det också!! Kul med de där stämplarna. :D
Ha det så jätteroligt & trevligt nu tillsammans med Inger och hälsa så mycket till henne då du träffar henne. Det kommer att bli tomt efter er två nu i en hel vecka, men det ska bli så spännande att höra er berätta sen vad ni varit med om! :) Ha det nu så bra vännen! Massor med kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

HA EN RIKTIG TREVLIG RESA TILL MIG DU ÄR SÅ VÄLKOMMEN Lene:) Vi ses sen min vän, kramis från lilla vännen Inger:)

Lisan sa...

Jättesöt Lo och kort. Gillade idéen du gjort med dina barnbarn. Det ska jag minsann lifta..Har massa foto som inväntar höst, rusk o vinter. Kramis från lisan

Kamilla sa...

ÅÅÅh vilken underbar LO och kortet är helt fantastiskt!!!
Ha det nu så skönt med mycket pyssel hos Inger :D
tusen kramar vännen

roza sa...

Hej Lene
Är inne på en snabbvist för att tala om att jag mår bra.
Gillade LOn du gjort, fyndigt
Kram Roza

Elzie sa...

Det var en härlig lo så här i sommartid. Fina färger du fått ihop.
Hoppas allt är bra med dig.
Kram Elzie

Lena B E sa...

Hej vännen! Ja det var verkligen jättetrevligt med besökarna!! Förstår att du har haft mysigt & trevligt med hos Inger & att du har fulla bilen med dig hem. *fniss* Jag hoppas du vet vart du kan skicka lite om det inte får plats hos dig, du har ju redan min adress. ;) skojar såklart. hi hi... Ha det så jättebra.
Kramar från Lena

Pernol sa...

TACK, TACK, TACK för väskan Lene! Den är helt underbar!!! Jag blev oerhört glad ska du veta!

Hoppas du har haft en skön semester!

Ha det bäst, vännen!
kjaaaaam Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig underbara vän:) I LOVE YOU TOO :) TACK SNÄLLA GOA UNDERBARA Lene för dina ord som du skrev i bloggen hos mig i går:) JAG BLEV SÅ GLAD SKA DU VETA DET BETYDER NOG MERA EN VAD DU KAN FÖRSTÅ:)Jag ska hälsa så JÄTTEMYCKET från Henrik och säga att du är sååååå
välkommen tillbaka:) TACK SNÄLLA också för ALLT du hade med dig är så tacksam:) Jag hade så himla trevligt med dig och du är en MYCKET SNÄLL, GOD, OMTÄNKSAM OCH STOR HJÄRTAT MÄNNISKA Lene:)Det kändes så bra direkt när jag fick den första kramen i från dig det liksom klickade direkt som det gjorde på bloggen:)Du är en vän som jag hoppas å få ha med mig resten av mitt liv för du är en sådan person som man bara mår bra av att vara med. Hoppas du är nöjd med alla saker som du hade med dig hem, du var jo så himla lätt att lära ut till:) Du snappade upp allt direkt så du får inga problem med att göra väskor och present påsar i framtiden:) Ha det nu så himla trevligt med "syster" och ta väl hand om dig så hörs vi snart min underbara vän:) TACK NOG EN GÅNG FÖR ATT JAG FICK TRÄFFA DIG DET VAR SÅ TREVLIGT:) Kramis i stora lass från lilla vännen Inger:)

Lena B E sa...

Hej vännen! Jag var precis in på Ingers blogg och såg alla fina korten! Så trevligt ni ser ut att ha haft!! :) Så roligt. :D Åååh vilken godispåse du hade med till henne!! Mmmmm MUMS!! Du får gärna komma hit med en också. ;) Hi hi... Skojar såklar om påsen, ;) du är så välkommen hit också om du har lust! Jättefin väska ni gjorde till Pernilla, en helt underbar väska till en lika underbar Pernilla. :) Ha en underbar dag och ta hand om dig!
Kramar från Lena

Viddan sa...

Mycket fin LO och ett härligt kort du har gjort!
Kram, Lena