torsdag 13 augusti 2009

Grattiskort

Idag regnar det här, men det gör inget. Jag har suttit
med ett par grattis kort! Vintage som Ni ser och med blommor!
Jag är med i en födelsedagsswap och en av tjejerna
fyller snart år. Hon önskade sig ett handgjort kort så
det ska hon få! Jag vet att hon inte tittar in här så det gör
inget att jag visar det!
Här ett beställningskort, någon ska få en liten baby!
Jag blev så full av skratt idag när jag lästa kommentararna
i förre inlägg. Det fans en från min mycket goda vän Inger,
hon skriver att jag inte får ha för liten bil när jag åker till
henne V. 35. Jag får försöka låna en lastbil (skrattar)
Det ska bli så kul att åka och hälsa på henne!!!!
Tack att du finns vännen!
Ha en underbar dag i regnet!
Kram lene

30 kommentarer:

Kamilla sa...

ÅÅÅ så underbara kort du har gjort :D
var hittar du alla underbara vintagebilder?? Så underbart snygga!
ja, kanske det behövs en lastbil *ler* så trevligt att du ska åka och hälsa på Inger, ni kommer att få det sååå trevligt!
Tusen kramar till dig :D

Lena sa...

Ja, det är verkligen jättevackra kort du har gjort.Vintage, sååå snyggt. Vi har ösregn här med, pysselväder! Låter supermysigt att få åka till Inger i lastbil..låter som det ska shoppas "fniss" Ha det gott vännen. Kram Lena

SusanneSj sa...

Vilka söta kort du skapat. Ljuvligt med dessa vintagebilder.

Hoppas du får det skönt på ledigheten.

kram o trevlig helg

Pia sa...

flotte kort med lækre detaljer og farver

Märta sa...

Dina vintage-kort är så fina!!

Här satt jag på trappan o hade det så skönt, tog sen bilen in till stan o då kom regnet. Så du kan tro att jag frös i kjol o topp.
Kram! Märta

Riet sa...

Ohhh wowww Lene,what a beautiful cards,i love the images and colours.
So gorgeous papers and details.

Hugs Riet.x

Sofie sa...

Det var ett tag sedan jag sist hann med en bloggrunda och här har dykt upp så mycket härliga saker sedan sist :-) Tyckte mycket om det kortet du har gjort utan blommor (i ett inlägg tidigare), så färgglatt. Var inte meningen att skräma dig med min önskelista *fniss*, men har du sett någon önskelista från Jessika förresten?
Ha en härlig helg!
Stor kram Sofie

Petra sa...

Jättefina kort Lene. Så kul att åka och träffa en pysselkompis.
Ha en skön helg.
Kram
Petra

Carina sa...

Hej,Lene!
Vilka fantastiskt fina kort du gjort.Är själv helt betagen i vintagestilen och dina är supersnygga!

Kram!

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig underbara vän:) WOW WOW WOW vilka kort du har fått i hop dom är helt enkelt SUPER FINA JAG GILLAR MASSOR MASSOR:)
Henrik är så himla "GLAD" för att du ska komma och hälsa på hans uttalande var"Å vad bra Lene måste få med sig en hel del då. Hon blir säkert jätteglad för det" Med många sömn lösa nätter så har det blivet en hel del saker efter som å jag har faktiskt fått lite plats brist. Sen så tänkte jag att min bästa blogg vän måste i alla fall ha ett exempel på varje sak som jag kan göra eller hur ha ha ha det var då Henke sa att du får nog meddela stackars Lene att då får hon ta med en "STOR" bil så allt förutom Lene får plats i bilen ha ha ha
Å var det i dag du skulle åka och shoppa HOPPAS DU FÅR SÅ HIMLA KUL:)Tänker på dig vännen, var rädd om dig och ha en toppen helg:) Kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Å FÖRLÅT var lite snabb där på tangent bordet! TACK SNÄLLA FÖR ATT DU FINNS DU OCKSÅ MIN UNDERBARA VÄN:) Kramis från lilla vännen Inger:)

Pernol sa...

Åååååå så underbart vackra kort du har skapat!!! Vintage är ju sååå snyggt!!!
Hoppas du ahr en STOR bil nu då när du åker till Inger!!! *fniss* Ni kommer att ha hur kul som helst!!!

Ha det gott!
Kjaaaaam Pernilla

Busan sa...

Hej vännen och så vackra kort du har gjort - du är så duktig!!! Är alltid så kul att titta in och se allt fint du gör. :) Och tack snälla för de uppmuntrande orden - de betyder så mycket för mig och gör att jag orkar. Vet inte hur jag just nu skulle klarat mig utan mina pyssel-vänner här på nätet - ni är helt underbara!!!
Hoppas du får tag i en STOR lastbil så du kan åka till Inger och håller tummarna för att ni får några helt fantastiska dagar tillsammans!!! :)
Sommar-kramar Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Trevlig söndag på dig underbara vän:) Å vad kul att du fick åka i väg och shoppa lite nya saker det är jo alltid trevligt:) Å du fick med dig lite nya pyssel saker hem då är det jo en vällyckad shopping resa direkt eller hur ha ha ha
Å vad du är god Lene vad kul att du tyckte om nya ros asken, den som hade beställt den blev också nöjd som tur är:) Jag har jo pysslat i hop en hel del och kan inte spara på allt det går jo inte och jag vill inte det heller. Så i går hade jag besök av en pyssel kompis Therese som också är med att pysslar i onsdags klubben hon ska nu hjälpa mig att sälga av lite saker för det är hon duktig på:) Vilken tur man har som har så fina goda vänner som ställer upp och hjälper en:)Carina och Sussi en annan pyssel kompis var också förbi i går så det var fullt hus och JÄTTETREVLIGT:) Stackars Henke gick med hörselskydd på sig tjejerna trodde det var för att vi skrattade så högt men det var faktiskt för att han byggde på nya ute platsen ha ha ha Nu börjar det är närma sig tills du ska komma och jag längtar sååååååå mycket det ska bli så himla kul min vän du är sååååååå VÄLKOMMEN:) Ha nu en riktig trevlig söndag och var rädd om dig. KRAMIS i massor från din lilla vän Inger:)

Rach sa...

these are so beautiful. hugs rachxx

Birgitta sa...

Hej! Du gör så jättefina kort till alla möjliga tillfällen. Roligt att se dem och tänk vad glada mottagarna kommer att bli att få ett alldeles speciellt kort just för den personen.
Roligt att du tittar in till mej och kommenterar. Tack. Du vet, när man kan något så är det inte svårt. Jag tycker det är hur enkelt och roligt som helst att räkna ut och sätta upp vävar.
Ha det så trevligt på din lilla semester hos bloggvännen. Hoppas ni har bättre väder hos er. Här regnar det mest varje dag.
Kramis Birgitta

Pia sa...

Jättefina Kort Lene!

Willy's creations sa...

Lovely cards you made.

Hugs,Willy

Erica sa...

Helt fantastiska kortet vännen. Vintage kort är du verkligen en höjdare på. Jag bara älskar dem.

Ja, jag har lyckats att gör ett kort utan blommor. De kändes lite överflödig denna gånge. EN ny och kostig känsla :)

Ha det gott!
Kramar Erica

Lilla Pyssel Inger sa...

Ville önska min underbara vän en toppen måndag och en toppen vecka:) Nu har jag börjat räkna på dagarna tills du ska komma och inte veckorna ha ha ha:) Vi har jo inte kommit överrens om vilken dag du ska komma men för mig är det bäst om du kommer nästa tisdag. Har full dag på sjukhuset på måndagen men sen resten av veckan är Lene tid JIPPI JIPPI :)
Du stannar sen hur länge du vill och kan min vän. Lovar att ta det lugnt å ladda så att jag ska orka med så mycket som det bara går när du är här:)Tänker på dig underbara vän och sköt om dig snälla:) Kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Lena B E sa...

Meeen vännen så fantastiskt vackra kort!!! :D
Nu blev jag stum! Men jag kan säga att jag håller med i allt vad Riet säger! :)
Va roligt att åka till Ullared och shoppa scrapprylar!! :)
Oh så kul du och Inger ska ha när ni träffas, förstår att du längtar!! Och du... vecka 35 är snart här!! Tjoho vad jag är glad för eran skull!! :D
Ha det så bra vännen!
Kramar från Lena

Pernol sa...

Hejsan vännen!
Hoppas att du har det bra?
Du har något att hämta i min blogg!

kjaaaaaam Pernilla

Elzie sa...

Vilka fina kort du gjort. Är ett tag sen jag tittade in här. Hoppas det blir bättre ordning på det framöver.
Ha en skön kväll.
Kram Elzie

Lena B E sa...

Hej vännen!
Hoppas mailet kom fram till dig igår kväll ang. swappen. ;)
Min dator funkar inte så jag sitter vid gubbens, så du vet om det dröjer med starten av swappen. Skriver du på min blogg så kan jag ju se det på gubbens pc, men jag kommer inte åt mailen på min. Jag kommer inte ens ut på nätet så det är väl nåt server strul eller nåt annat som jag inte begrpier mej på! Hi hi... Ha det så bra!
Kramar från Lena

Hozzan sa...

Underbara kort i vintage-stil som du tillverkat!

Ja vem har inte funderat på att behöva en lastbil när man åker på pyssel!?! Dessutom så är vi två som åker iväg min dotter och jag...Många saker blir det.

Ha en bra dag
önskar bloggvännen
Hozzan

Anonym sa...

Hej på dig! Vilka underbara vintage kort du gjort, de är så vackra! Du är så duktig på att få till dem så snygga och med många lager papper! Gillar kartongen under på det nedre kortet!
Gu så himla kul att det närmar sig att du ska åka till underbara lilla goa Inger (lite avis är jag allt, men jag bor så himla långt ifrån, suck!), så glad för er skull! Jag vet ju hur roligt jag och Lena BE hade när vi träffades i somras.:-) :-) Ja, det är nog bäst att du tar en STOR bil med dig när du åker, hehe! Kör försiktigt bara! Vet inte hur långt det är mellan er men ta det lugnt!
Du måste ge Inger en riktig stor gokram från mig, glöm inte det!!!

Kram till dig oxå!
Susanne

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon underbara vän:) Ja nu räknar jag på dagarna ska du veta så hoppas helgen går fort ha ha ha :) Hoppas att allt är bara bra med dig och att du inte har det allt för stressat runt dig. I dag är det onsdag och pyssel ska forsöka ta mig dit har haft en taskig natt så måste få lite vila mitt på dagen men det ordnar sig nog:) TACK SNÄLLA GULLIGA UNDERBARA DU för dina ord på min blogg BLIR ALLTID LIKA GLAD ska du veta:) Önskar dig en underbar dag och ta han om dig vännen:) Massor med stora kramis från lilla vännen Inger:)

Pia sa...

Hejsan Lene... Har kört om datorn här, så jag har blivit av med länkarna som jag fick med bilderna...mejla mig är du snäll???
pia.tommy@glocalnet.net

Laila sa...

Jag tyckte otroligt mycket om dom båda korten! ♥

Tanya sa...

Great!!!!!!!
Very beauty!