tisdag 7 april 2009

Påskägg & babykort

En ny dag och solen lyser från en klarblå himmel!
En av mina bästa vänner har blivit Mormor
& jag har naturligtvis gjort ett kort!
Detta är till killen som ska få albumet jag gjort!
Här ett påskägg till en annan mycket god vän!
Fylld med lite överraskningar!
Jag vet inte om Ni ser det, men jag har liftat Carinas videkvist!
Jättefina och lätta att göra!
Min kamera är inte den bästa, synd för det finns lite kul
detaljer som ju inte syns tyvärr.
Jag vill önska alla en härlig dag!
Själv ska jag på begravning!
Kram lene

20 kommentarer:

Roza sa...

OOOOOoooh så fina hoppas jag får lite tid till pyssel i veckan.
Ha en underbar helg Roza

Kamilla sa...

ÅÅå bäbis kortet är sååå sött!!
Och påskägget ÅÅÅÅÅÅOOOOOOOOHHHhhh det var så vansinnigt vackert!!
Vilken dekoration du ha gjort, verkligen fantastiskt!! Jag bara tittar och tittar...så mycket att se på.
Så fint så fint!!
Kram kram i massor :D

Inger sa...

WOW!!
Nydelig kort og kjempelekkert påske-egg!!!
Ønsker deg en riktig koselig og fin påske Lene.

mange klemmer fra meg :-)

Ida sa...

Vilka underbara skapelser! Jag förstår inte viodekvisten men ska in på hennes sida och kolla om jag fattar. Tänker på dig idag!

Lena B E sa...

Ååååå så sött kort till den lilla gossen!! :) Riktigt vackert påskägg vännen!! Massor med kramar från din vän Lena

Karina sa...

Vilket fint kort och vackert påskägg du gjort. Du är så himla duktig. Tråkigt med begravning. Tänker på dig hela dagen och sänder positiva tankar.
Nu till en annan sak. Jag har givetvis gjort av med din adress. Städade i inkorgen och har nog råkat städa bort den. Kan du maila mig den på nytt, när du får tid, så att jag kan skicka recept swapen.
Kramar Karina

Pernol sa...

Vilket jättesött bebiskort!!! Påskägget är ju jättevackert!!! Jag såg faktiskt videkissarna och jag tror att jag förstår hur man gör.
Trevlig vecka!
kramisar
Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

JAG ÄR SÅ GLAD JIPPI JIPPI JIPPI OCH SÅ HIMLA TACKSAM MIN UNDERBARA VÄN FÖR DET UNDERBARA PÅSKÄGGET:) Det är så väckert att man blir helt gråtfärdig det gör sig inte rättvist på bild skulle önska alla fick se det i verkligheten. Har haft besök av några från min pyssel grupp här i dag och dom blev så himla avis när detta underbara paket med detta underbara in håll kom:)Ditt ägg har blivet beskådat och beundrat av flera och jag fick besked om att ta med ditt ägg till pyssel gruppen i morgon så alla kan få se det och inspireras av dig:) JAG BLEV SÅ HIMLA GLAD Lene tusen tusen tusen tack snälla du:)
Ditt nya kort är också super fint du är så himla duktig min vän. Tänker massor på dig med och undrar om mitt paket har kommit fram till dig i dag annars så hoppas jag verkligen att du får det senast i morgon! Hoppas det gick bra för dig på begravningen inte kul alls vet allt för väl hur det är har fortfarande gammal morfar Sten sin begravning i tänkarna. Sköt om dig och TACK FÖR ATT DU FINNS OCH ÄR MIN VÄN ÄR SÅ GLAD OCH TACKSAM FÖR DET SKA DU VETA:) Massor massor massor med stora kramisar från din lilla vän Inger

Riet sa...

wowww Lene,what a beautiful card and creation,l love the image and colour.

hugs Riet.x

Pia sa...

wow så flot et påskeæg og fint kort

Sofie sa...

Vilket härligt påskägg du har gjort. Så många härliga detaljer att titta på. Förstår att det blev uppskattat :-) Grattis till vinsten hos Petra förresten.
Kram Sofie

Lilla Pyssel Inger sa...

Å VAD JAG BLIR GLAD ATT DU FICK DIN PRESENT I DAG och att du gillade den:) Tänk du fick din från mig och jag fick din till mig det blev en kanon dag tack vare dig:) Du är väl värd värt enda minut som jag har lagt ned på väskan åt dig och du har säkert lagt ned massor med tid på min present med! Önskar dig en helt underbar kväll och sköt nu om dig kramis i massor massor från din lilla vän Inger:)

Busan sa...

Tänkte med på dig idag och hoppas att begravningen var fin i alla fall. Jättefina saker du gör och gillade speciellt färgerna i kortet - såg så fräscht ut. :) Snäll du är som väntar på vad jag ska visa. Har nu åter börjat på påskkort - de som är på samma ort och inte ska med posten - fick iväg det sista med posten idag så känns gott att jag hann med.
Kramar till dig och hoppas du får en bra dag imorgon - ska regna här men hoppas solen lyser på dig. Busan

Anneke sa...

very lovely cards and such cute stamps

Lilla Pyssel Inger sa...

Ville bara säga hej och god morgon till min underbara vän:) Har precis fått i mig en macka och när jag har ätet så har jag tittat å beundrat det vackra ägget som jag fick av dig:) Henke tyckte att det var det finaste påskägget han någon gång sett så full pott fick du hos honom. Sen tyckte han om att du hade sent med mörk choklad för det är mycket nyttigare en ljus choklad så du är riktigt poppis här min vän:) Önskar dig en underbar dag och hoppas att du mår jättebra tusen tusen stora soliga kramar från din lilla tacksamma vän Inger:)

Pernol sa...

Hej min vän! Du ahr en award att hämta hos mig!
krmaar
Pernilla

Kraxpelax sa...

666. The final solution and Claim.

http://winmir.blogspot.com/

Cardmaking Galore sa...

Great work here!

Silli sa...

Your card is very pretty. I love the image!

Lena B E sa...

Hej min vän! Jag vill önska dig en riktigt Glad Påsk! Vi syns på blåkulla ;) Jag är resklar, åker i väg med kvasten, katten och kaffepannan nu! *ler*
Kramar från Lena