tisdag 16 december 2008

De sista Julkorten i år.


Ja mina vänner, detta är alltså de sista julkorten
jag gör i år! Hoppas jag!!!!

Här kommer en tändsticksask som en jobbarkompis
beställde och det är kul att göra lite annat.
Därför gjorde jag den!

Sen följer en hel rad av Julkort.
Några av dem är till en kund.
De övriga är mina egna!15 kommentarer:

Petra sa...

Wow så många fina kort Lene. Favoritkortet blir ändock det där Tomten får hjälp med att ta av sej rocken. Gillade också snögubbekortet jättemycket och det översta. Nä... kan inte bestämma mej, alla är fina.
Ha en skön kväll.
Kram Petra

Inger sa...

Å WOW WOW WOW min vän vilka fina Julkort det ena snyggare en det andra:) Du har verkligen legat i har du börjat natt pyssla som någon annan kanske ha ha ha! Nu har jag tittat och tittat å min favorit är det som ligger först det var helt underbar:) Hoppas att det går bra för dig på jobbet igen min vän och att det blir bra dagar! Var på sjukhuset hela dagen i går, fick träffa läkaren som inte var helt nöjd med mig en attan också! Fick ny påfyllning av kortsån så nu får det verkligen ta bort dom elaka virusen som har flyttat in hos mig det ar på hög tid med ut flyttnings fest nu är tiden för boende hos mig på hög tid över !!!!! Sköt om dig min underbara favis vän och ha det så bra, kramizar i massor från lilla Inger
Å ditt kort och din tänd stick ask som jag fick av dig har fått mycket beröm här hemma och av besök som jag har haft:)

roza sa...

Hej Lene vad fina grjor du gjort, ser att du provat flätningen. Själv
hinner jag knappt med mej själv för alla körövningar, det är kul men inte flera dagar i veckan tror att jag hoppar nästa jul.Kram Roza

Anonym sa...

Är tändsticksasken till mig månne? Syrran älskade den andra - denna är nästan ännu finare om möjligt?
Kram
Sussi

Carina W sa...

Hej,Lene!

Så mycket fint du gjort och sååå mycket.Kram!

Lena L sa...

Ojj så många julkort att beskåda. De är jättefina. Jisses så du har legat i:) Ha en bra dag KRAMIZAR Lena

Essemia sa...

Vilka kort du har gjort. Tyckte det räckte att göra till sig själv, blev lite oändligt på sluttampen, ha, ha.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Petra sa...

Tittar bara in o säger hej!
Hej, hej!
Kram
Petra

Inger sa...

Du skriver när du har tid, ork och lust det får inte vara ett måste! Önskar dig en underbar dag till en underbar vän som jag är så tacksam att jag har DU ÄR BÄST Lene!
Hoppas farbror doktorn är snäll i dag! Många värma kramar från lilla Inger

Inger sa...

Hej och god morgon min underbara vän:) Nej tyvärr så har inte John blund hälsat på så mycket men är väldigt nervös för i dag också så det kan också vara en del i att jag inte har sovit så mycket i natt! Tänker hela tiden på vad farbror doktorn ska säga i dag! Vad tokigt att du inte kan sova när du är ledig i bland så blir det bara helt enkelt inte så man vill ha det tyvärr!
Jag lovar att höra av mig sen, ha det så bra min underbara vän och tack snälla för din gulliga kommentar om mina present påsar du är ALLTID så himla snäll:)
Kramizar i massor från lilla Inger

Petra sa...

Ville bara önska trevlig helg!
Själv ska jag iväg o äta julbord idag med släkten.
Nu börjar det bli riktigt stressigt, innan var det bara stressigt. Mycket kvar som ska hinnas med och inga överdådiga grejer utan mer basic som hör julen till.
Ha det gott vännen.
Kram Petra

SusanneSj sa...

Hej Lene,
tack för din omtanke. Vi har en mycket närstående som inte har så långt kvar så det är väldigt jobbigt just nu.

Underbart vackra kort.

Kram på dig och God Jul

Inger sa...

Hej där min underbara vän:)
Jag vet inte vad som har hänt men jag är helt SLUT både fysiskt och psykisk just nu är så uppgiven av allt. Var hos läkaren som talade om att jag fick själv bestämma om jag ska åka eller inte men han tyckte väl att jag skulle stanna hemma och bara ta hand om mig själv. Jag forstår vad han säger men det är lätt för honom när min dotter redan är i Norge och alla andra väntar på en det är så himla svårt.... Jag har inte orkat packa vet inte vad jag själv ska göra det får bli så att jag får hoppas att jag får sova på saken en liten stund och sen se vad jag gör men jag mår fortfarande inte bra så vi får se vad som händer? Flyget går i morgon söndag klockan två om vi inte är med detta plan så blir det ingen jul i Norge! Jag har fortfarande viruset kvar i båda lungorna och fick en kur till med kortsån tabletter att ta i fem dagar till. Just nu är jag förtvivlad nere och vet inte vad jag ska göra eller vad jag vill göra. Min sambo har sagt att han åker med mig om jag orkar och vill för min skuld. Varför ska vissa saker vara så svåra och jobbiga?
Jag hoppas min underbara vän har det bra och att du mår bra det skulle glädja mig. Väl enten så hör du i från mig via en data i Norge eller så blir jag kvar här och då hoppas jag att julen går väldigt väldigt fort.... TACK SNÄLLA FÖR ALLA UNDERBARA ORD FÖR ALLT STÖD, DINA MAIL, DIN VÄNSKAP ATT DU ÄR MIN VÄN OCH FÖR ATT DU ÄR DEN UNDERBARA MEDMÄNNISKA SOM DU ÄR TACK TACK TACK.... Ha en riktig GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR hoppas att år 2009 blir ett bra år för dig. Många många värma kramar och hälsningar från lilla Inger

Kamilla sa...

OOO Lene så många underbara kort du har gjort :D
jag bara tittar och tittar och beundrar, själv så blev det inte så många julkort gjorda för mig, nästa år får jag börja tidigare ;)
JULKRAMAR i MASSOR :D

Lena B E sa...

Vilka jättefina julkort du gjort!! Jag älskade den med snögubben! Tack för titten. Kram