fredag 23 juli 2010

Blogcandy

Har Ni missat att fannyDesign har en blogcandy?
Det hoppas jag för då vinnar jag den!
Men för att det ska bli rätt så tycker jag att Ni tittar
in här och är med Ni också!
Kram lene

5 kommentarer:

carina d sa...

Halloj där lene:)

Hoppsan! vad du har varit flitig, jättefina saker, resväskan gillade jag skarpt:) har själv skapat en resväska, men den behåller jag för mej själv att förvara i;) själv är jag på sparlåga vad gäller kort känns det som, jag kommer lixom ingen vart:( därimot så har jag fått ett ryck med alla mina askar som jag har alla pryttlar och tjafs i, dom har fått nytt utseende, har klätt om i stort sett alla, det blir såå fint på mina hyllor;)
ha det bra lilla vän och va rädd om dej
kramisar i massor/carina

Lena sa...

Hej Lene!
Så fina julsaker du har gjort, kort och väska. Jag har inte kommit igång med julkort än. Känner ingen lust för att börja nu med korten. Du ska ha stort tack för mallen till kort och ask. Det ska testas. Hoppas det regnar lite mindre hos er än här idag! Stor kram Lena

Anonym sa...

Hej vännen! Här har verkligen flitens lampa lyst ser jag! Min absoluta favorit är asken med det fina kortet i, helt suveränt är det!!! Den lilla röda väskan är bara för söt, kul idé för ett julkort!
Hoppas du haft det lugnt och skönt på din semester så du kunnat ladda batterierna ordentligt för ännu ett arbetsår!
Ha det så gott och hoppas du får en underbar vecka!

Många varma sommarkramar till dig från Susanne!

Busan sa...

Hej vännen! Hoppas du vinner för var mycket fina saker ju!!! Och vilka juliga julkort du har gjort!!! Jag har börjat måla lite stämpelmotiv till jul igen men än så länge har jag inte börjat göra hela julkort... smyg-börjar lite bara. :)
Och jaaa, visst är kortet från Inger underbart... och så kul att du fått se det i verkligheten också för det är svårt att få till foton så det visar hur det verkligen ser ut. Är så lycklig för ditt kort också - det är också så somrigt och vackert. *hjärta*
Hoppas du har det så bra du bara kan idag. Här regnar det så hoppas du har bättre väder hos dig.
Massor med sommar-kramar
Busan

Cattis sa...

Hej där :) Vad roligt att du blev glad för kortet :)
Kände att jag ville skicka en liten sommarhälsning om än lite sent..Hoppas du har det bra / Kram kram