onsdag 16 juni 2010

Ask med vaggvisa

Idag är det sol och vackert väder!
Ska försöka hinna städa och tvätta så jag kan vara
ute lite också... men jag började dagen med att sitta här!
Några har haft besök på bloggen av mig, alla
ni andra får det senare idag!
Här har jag altrad ett Lipton tea paket. Lite marrigt
att få in vaggvisan. Men den var kul att göra!!
På baksidan ett Criscros kort fastsatt för att
ha ett grattis kort i!
Ha en skön dag mina vänner och tack för att Ni finns!!!
Kramizar från Lene

22 kommentarer:

bili sa...

Tjusigt! Just den hänglan gillar jag :) Fina färger och fin dekoration. Ha´en skön dag kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej hej på dig själv bästa vännen:)
Riktigt snyggt det du har pysslat i hop fattar inte hur du har fått till vaggvisan i där hmmmm:) Du är duktig du Lene:)
Å vad kul att du gillade kill kortet blev nöjd själv:) Det var bara trevligt att ringa dig i går jag har tänkt så mycket på dig och ville veta hur det var med dig vännen:) Sen har du ALLTID ringt mig och varit så mån om mig så fattas bara:)
Se bara till att du inte går för länge med eländet så att det blir värre för dig!!!
Jag lovar att sända dig många tankar så att städning blir klar fort som attan ha ha ha:) Tyvärr så är det så att städningen gör sig inte själv fast jag skulle önska det. Det finns faktiskt roligare saker att göra en att tvätta och städa som att Pyssla ha ha ha:) Ha en jätteskön och fin dag du med så hörs vi vännen, kramar i massor från lilla vännen Inger:)

Lena sa...

Hejsan Lene!
oj, oj, vad gulligt du har gjort. Jag fattar inte heller hur du har fått i vaggvisan!
Tack för besök hos mig. Jag pysslar lite nu som du har sett och det är ett gott tecken,ha,ha. Visst har jag ont än och problem med min medicinering. Det går på rätt håll i alla fall. Ja du, idag gäller det att ta tillvara det vackra vädret. Skickar över en fe, som kan hjälpa dig städa. Kram Lena

Teamjes sa...

Vilken kreativitet , så fin ask och så smart med vaggvisan. Tusen kramar för fina ord i min blogg dom värmde . Hoppas du får en fortsatt fin dag trots städning !

Ellis sa...

Vad snyggt det blev, men har du bara använt en pappersförpackning till en tepåse, i så fall, bra gjort! =)
Ha en fin dag!
Kram Elenor

Riet sa...

ohh wowww Lene,So beautiful,i love your images and the colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.xxx

LenA sa...

Hej vännen!
Nu har jag njutit en lång stund av allt fint du har gjort sedan jag hälsade på sist! Sååå fina alster!

Stor kram till dig för goa ord hos mig under min frånvaro, dom gör mig så glad!

Nu ska jag ila iväg till ännu en dag på Slottet och sommarkursen, en verklig lyxtillvaro!

Ha det så gott !
Kram Lena

Monica sa...

Underbart fint som vanligt. Jag har problem med internet så jag kan bara vara inne här och kolla när jag är på jobbet
ha de bra
kram
Monica

Lilla Pyssel Inger sa...

God morgon god morgon på dig bästa vännen:) Ville bara önska dig en toppen dag och hoppas att det går framåt och att du mår bättre:) Tänker på dig massor och håller tummar och tår för dig:) I dag ska jag till Carina och ha en riktig myspyssel dag ska bli super trevligt:) Har inte sett henne på ett tag nu då hon har haft fullt upp med en student dotter! Lovar att tänka på dig och ha dig med oss, ha en underbar dag och önskar dig allt det bästa:) Kramar från lilla vännen Inger:)

annicka sa...

Hej min vän! Vilka fina kort du har gjort...som vanligt =)...du är såååå duktig!
Skönt att se att drakisarna kom fram...hoppas att de inte blivit alltför mosade i frankeringsmaskinen :)Hoppas du mår bra...eller ska jag skriva bättre...själv har jag inte märkt några större förbättringar trots antibiotikan...men det går väl över tids nog...Börjar suga lite i min scrappar-tarm...har gjort ett grattiskort men får lägga in det på bloggen efter att mottagaren har fått det...Ha det gott! Kram kram

Gertrud sa...

Ett supergullig kort med finfina detaljer. Vill passa på och tacka för det fina kort jag fick. Det var så häftigt att få så många handgjorda kort. Hoppas du har det bra och var rädd om dej. Kram Gertrud

Lena B E sa...

Hej vännen!
Hoppas du är bättre nu i ansiktet?!
Så jättegullig ask du gjort, men hur sjutton har du fått i vaggvisan! :o Bra gjort vännen!! :)
Min förkylning har äntligen börjat på att släppa taget och det är så skönt, den har varit riktigt jobbig denna gång.
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Pernol sa...

Hur gulligt som helst! Bra gjort att få in vaggvisan.

Ja, du det blir lätt så att man sätter sig vid pysselbordet istället för att göra annat som städning och tvättning. Jag brukar ha mina pysselgrejer stående på köksbordet. När jag vet att jag ska få gäster så städar jag. Om de kommer utan förvarning får de skylla sig själva.


Ha det gott!
kramis Pernilla

Lisan sa...

Hejsan, Hoppas att ni har lite sol uppåt i landet. Igår var här ett fantastiskt väder men idag var det mulet o trist igen. Då passar en bloggrunda perfekt. Vilken söt vaggvise aske du har gjort. Sött med en liten charms med barnvagnen till med. Ville titta in och tacka för det fina kortet och fina innehållet som jag fick på min födelsedag. Ha det så bra och va rädd om dig. Kramis från Lisan

Lilla Pyssel Inger sa...

Vink vink det är bara lilla jag som vill önska dig en riktig trevlig fredag och helg:) Hoppas att du har det bra och mår mycket bättre nu, tänker massor på dig:)Dagen hos Carina i går var SUPER TREVLIG som alltid och jag skulle hälsa så mycket till dig:) Kramar i stora lass från lilla vännen Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig bäste Lene vännen:)
Tänka sig så var det redan måndag i igen fasen vad det går undan. I helgen så har vi varit ute med segelbåten och haft det jätteskönt bara Henrik och jag:) Det ända som är tokigt är att jag blir så himla trött och sliten av att vara på sjön!
Hoppas att det håller i sig att du fortfarande känner att det är bra med dig:) Vill jo inte att min bästa vän har det jobbigt och mår dåligt det vill vi inte veta av!!!
Vi hade super trevligt Carina och jag när vi träffades men jag lovar vi tänkte på dig vännen:) Å självklart hälsade jag henne och hon hälsar så himla mycket tillbaka till dig:):):)
Vad glad jag blir att du gillade mina nya förvarings boxar dom var roliga att göra:)Du är så himla duktig på det du gör Lene så du behöver inte vänta tills du blir pensionär du är det NU !!!!
Önskar att din måndag och resten av veckan blir toppen för dig, tänker på dig ska du veta:) Var rädd om dig, kramar från lilla vännen Inger:)

Unknown sa...

Jättefin ask :)
Har själv sett mallen ngn stans och tänkt att man skulle prova på den nån gång, men det får väl bli i höst som allt annat, haha..
Man vill så mycket men har så lite tid ibland...
Ville kika in och önska en trevlig midsommar ifall jag inte kommer in mer innan, man vet ju aldrig..sen far vi till Dalarna över helgen så då blir det varken pyssel eller blogg...
Var rädd om dig nu och hoppas att du snart känner dig bättre / Sommarkram från mig ;)

Lisan sa...

Hej på dig, Ville titta in på en liten snabbis och önska trevlig midsommarhelg. Hoppas att du får sol och fint.Vi hörs efter helgen. Kramis från Lisan

Lilla Pyssel Inger sa...

Vink vink Lene vännen:) Ha en underbar dag och hoppas allt är bara bra med dig:) Tänker på dig ska du veta:) Kramar i massor från lilla vännen Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej hej på dig bästa vännen och trevlig kväll på dig:) JAG GER ALDRIG UPP DIG DU BLIR INTE AV MED MIG SÅ LÄTT INTE HA HA HA:)
Vi har alla våra perioder där det går upp och ned och där man får prioritera och i bland så har man inte tid, ork eller möjlighet att blogga och det är helt okej vännen:) Jag om någon vet och förstår det mycket väl !!!!
Å jag hoppas hoppas att du får en helt underbar skön och jättetrevlig semester för det är du verkligen värd !!!!!
Å vad jag blir JÄTTEGLAD över att höra att du mår bra och jag har det också bara bra ska inte klaga:) I morgon så åker vi i väg med segelbåten för att fira midsommar på en medlemsö som heter Broken så vill du nå mig på något sätt så är det mobilen!
Har haft en toppen dag med Carina och jag ska självklart hälsa så jättemycket till dig:) Vi är båda överens över att nu är det verkligen dags att vi tre träffas!!! HA EN UNDERBAR TREVLIG OCH SKÖN MIDSOMMAR:) Var rädd om dig vännen, kramar i massor från din lilla vän Inger:)

Lena B E sa...

Hejsan vännen!
Hoppas allt är bra med dig?!
Tittar bara in som hastigast för att önska dig en riktigt trevlig midsommar!
Ha en underbar sommar också! :)
Kramar från Lena

Petra sa...

Otroligt vackert.
Vilket jobb du lagt ner.
Vill önska dej en riktigt skön Midsommarhelg.
Kram, kram
Petra