fredag 27 november 2009

Mer CC alster

Här kommer mina sista bidrag till CCn
Fört ut en LO som jag gjorde efter en skiss.
Det är mitt barnbarn som nu är 4 år.
Sen skulle man skapa efter en mening.
Jag valde " det är skönt att vara lite galen ibland"
Sen skulle man altra något i vintage stil.
Där läste jag inte rätt, så det blev ett kort!
Kanske mest för att jag hade ett vintagekort på beställning!
Även detta är ett beställningskort.
Man skulle använda en stämpel, man aldrig använd innan!
Hoppas Ni alla får en härlig dag i det rysligt otäcka regnväder.
Jag ska städa klart och ta fram ett pat tomtar
så jag kommer i julstämning tills imorgon!
Ha det bäst mina vänner!
kram lene

20 kommentarer:

Busan sa...

TUSEN TACK SNÄLLA GOA LENE!!!! Vet inte hur jag ska kunna tacka dig nog för jag är så glad för ditt fina paket och idag ska jag börja på det ena!!! :D Men det är ju så mycket... ja, hoppas jag kan återgälda dig någongång!!! Till och med min man bara satt och titta och titta igår när jag öppnade det... hi hi... var hur mysigt som helst. :D
TUSEN TACK SNÄLLA LENE!!!
Och kortet... ja, det är så underbart och jag har suttit och beundrat det på din blogg många gånger och nu är det ännu finare i verkligeheten... du är så duktig och jag är så SUPERGLAD för alltihopa!!! :D Lovar visa foto på dem när de är klara och på kortet på bloggen när jag fått tillbaka krafterna lite igen. Men jag har så mycket fint att titta på så då gör det inte så mycket att man inte är på topp.
Dina LO:s och kort till CC:n är så fina och allra mest gillar jag LO:n på ditt barnbarn - fotot är så fint och du har framhävt det så superbra!!!
Hoppas så att du har det så bra du bara kan och får en riktigt mysig helg och att du får fram lite tomtar idag. Här plockade gubben min lite igår och kanske blir det lite idag med. Blir så fint med lite julsaker!!! :)
Massor med tack- och krya på dig-kramar till dig!!!
Busan

Hozzan sa...

Hej vännen!

Mycket fina bidrag från dig i CC:n.

Jag har inte heller något snö eller julstämmning att erbjuda har är det 5 grader varmt och sol som tittar fram bakom tunga moln.

Ha nu en riktigt bra helg
kram
A

Li@n sa...

Mmmm så mycket fint...
Ha en skön helg!

Kram kram
Lian

Lena B E sa...

Wow så många snygga bidrag du gjorde!! Vilken jätterolig stämpel du har på det sista kortet, den är ju helfestlig!!
Ha en jättetrevlig 1:a advent!
Kramar från Lena

Lena sa...

Åh, vad jag gillar denna LO Lene. Den är skitsnygg helt enkelt. Vill önska dig en trevlig första advent. Här är stjärnor och stakar i alla fönster nu, mysigt! Kram Lena

Gertrud sa...

Åh, vad fin Lo på ditt barnbarn. Helt underbar och de andra alsterna är jättefina. Jag önskar dej en skön advent. Mycket mys och kanske lite glögg? Många kramar från Gertrud

Mia sa...

Tack för hälsningen på min blogg!
God 1:a advent på dig med!
Imorgon har vi öppet hus här. Sedan åker vi till stugan i Kolmården.
Ha det gott//Mia

Riet sa...

Ohhhh,Wowwww,wowwww,Lene,what a beautiful cards,i love the images and colours.
So gorgeous papers and details.

Hugs Riet.x

Pernol sa...

Å vad du har varit flitig!!! så många fina alster! Den där bilstämpeln skulle passa bra till min pappa. Den var kul!
Lycka till i CCn!

Ha en trevlig advent!
kramelikram Pernilla

Viddan sa...

Här har det jobbats på =) Fint!
Tack för att du är så omtänksam. Jag är dålig på att kommentera just nu men jag önskar dig en riktigt mysig 1a advent!
Kram, Lena

Inger Harding sa...

WOW så mye fint!!!
Ha en fin helg og trevlig 1.advent min venn.

klem, Inger :o)

Monica sa...

vad mycket fint du gör!!! Jag är fortfarande förkyld och mår inte så där jättebra, men det bättrar väl sig. Nu har jag satt fram alla mina ljusstakar och jag önskar dig också en trevlig 1:a advent. I eftermiddag när sambon kommer hem från jakten ska vi tända första ljuset (han ligger ute på jobb så han sticker i morgon eftermiddag) dricka glögg och äta pepparkakor med ädelost.
kram
Monica

Lena B E sa...

Tusen tack vännen för alla "rutor" jag fick av dig!! Så många och fina du skickade. De blir toppenbra att ha, tyvärr vart det ingen ny skrivare med scanner igår men jag kan ju rita av dom! Jag är så glad och tacksam och du är så snäll som skickade dom!! :D Ursäkta att jag inte hörde av mig igår, men jag glömde hämta posten på dan för jag hade fullt upp med att ta fram ljusstakar och att städa så jag var inte till postlådan förrän sent i går kväll hihi...och då hade jag redan slagit av datorn. Tack så jättejätte mycket vännen! Ha en riktigt mysig 1:a advent!
Många kramar från Lena

Busan sa...

Hej vännen!
NU har jag tittat mer noga och nääää, det var ju inte samma kort men sååå fina de är båda två!!!!!! :D Du är så snäll och go och jag blir så glad att ha vänner som dig och de andra tjejerna!!! :D
Har behövt vila mycket så har haft massor med tid att bara beundra era kort och ska försöka lägga ut dem idag och visa - är ju så vackra!!!! TUSEN TACK SNÄLLA VÄNNEN IGEN!!!!
Hoppas du har det så bra du bara kan och att du kan njuta riktigt av första advent imorgon - är ju så mysigt med alla ljusbågar nu... så mysigt!!
Massor med kramar
Busan

Camillaskreativa sa...

Tack det samma, ha en trevlig första advent själv :o) V har haft fullt upp med att sätta upp ljusstakar och slingor och allt som hör till. skulle försöka vara med lite i svens scrapbookings cc men det är tveksamt om jag hinner. Har en rapport att skriva klar till skolan, en bok att läsa (om vetenskap...låter väl lockande..)som vi ska formulerta frågor till... ja jag kan fortsätta lite till men det är väl alltid så, när man vill göra ngt annat så kan man inte det. Men lite adventslugn ska jag nog unna mig ändå, det måste man annars orkar man inte med. Så ha det så gott och kramar
Camilla

Camillaskreativa sa...

Inte svens utan svensk scrapbooking. Tror inte sven har ngn scrapbooking *fniss*
camilla

Christel sa...

Oj, så mycket fint du hunnit med till CC:n!
Jag jobbar hela helgen så det blir nog ingen CC för mig!
Du får tävla för mig med!
Kram på dig!

Märta sa...

Oj vad mycket du hinner att göra, hur får du tiden att räcka till? Här stressas det bara men inget blir gjort. Hoppas att du får en fina 1:a advent.
Kram! Märta

helencreaty1 sa...

waw amazing cards, =O,you are so creative, every day make a new card, and all cards you make are beatiful =), i am very impressed by your creativity =O
havea nice weekend
helen

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig bästa vännen:) Wow det var länge sen nu känns lite konstigt att vara här och skriva.... STORT TACK för dina hälsningar hos mig vännen DU ÄR BÄST:) WOW VAD MYCKET FINT du har skapat sedan jag hälsade på sist du har verkligen inte legat på lat sidan inte:) HÅLLER TUMMARNA OCH LYCKA TILL MED ALLA DINA UNDERBARA TÄVLINGS BIDRAG:)Jag har varit mycket trött denna veckan så har inte kommit i gång att pyssla har inte orkat. Men jag tar en dag i tagit och kämpar på får nog orken och kräftorna tillbaka snart eller hur!!! Att ta stygnen gick bättre en jag hade hoppas på tack och lov hela 35 nitar togs bort så inget litet ärr dom har lämnat efter sig. Hade lite problem med ärret då det har läkt lite och fick åka in och plåstras om en extra gång efter att nitarna togs bort då det läckte efteråt men dom senaste dagarna har det varit lugnt nu:) Hoppas komma i gång med lite Jul kort och kanske ett blogg inlägg på min blogg nästa vecka:) Hade gjort en hel del innan operajonen som jag inte har visat en:) Tänker massor på dig ska du veta och jag önskar dig en riktig fin och jättetrevlig första advent:) Många STORA VARMA BAMSE KRAMAR från lilla vännen Inger:)I LOVE YOU :)