söndag 1 november 2009

LO

Medan vi kommenterade för fullt hos Lena J
gick jag från skrivbordet till datorn och tillbaka.
Det var inte så mycket jag fick gjord, det var så
himla kul att sitta där och prata med alla glada tjejer.
Jag har i alla fall gjord en LO. jag blev riktigt nöjd med den,
synd bara att färgerna blev så dåliga när jag laddade upp den.
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Lite ont i ryggen av
att sitta stilla så länge.
Tack goa rara Lena för en rolig vecka, vi har haft så kul!
Ha nu en skön kväll alla!
Kramizar lene

25 kommentarer:

Gertrud sa...

Hej Lene, vilken underbart fin LO. Titeln är så träffande och fina detaljer. Jag vill också tacka dej för ett trevligt veckoslut. men vi hörs säkert framöver. Kram Gertrud

Lena sa...

Vad fin layout. Läckert med svart papper. Ha en bra kväll nu.

Lena sa...

Jättefin Lo du har gjort Lene. Vilken häftig rubrik du fick till, verkligen tuff. Tack för en jättetrevlig vecka. Kram Lena

Petra sa...

Oh så fin den är LO:n. Vad go hon är lilla tjejen. Mycket fint upplägg på LO:n, fina färger. Underbar.
Lene, var har du köpt "pärlspröten"?
Tack för en trevlig vecka, men vi hörs ju snart igen.
Kramar
Petra

Kamilla sa...

ÅÅÅh Lene, den är helt underbar, och visst kan man bli sur över färgerna ibland, men den är sååå fin, och säkert 10 ggr mer underbar i verkligheten :D
kram kram

Viddan sa...

Himla fin! Ha en bra vecka! Kramar från Lena

Mia sa...

Vilken underbar bild!!Man blir smått nostalgisk & tänker med glädje på när man själv fick vara den dansande dockan!
//mia

Lena L sa...

Jättefin Lo. Snyggt med svart bakgrund. Gillar den verkligen.
Önskar dig en trevlig vecka och sköt om dig. KRAMIZAR Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig favis vännen:) Vilken underbar LO jag gillar massor och jag håller med dig så himla tråkigt när man inte klarar att förmedla den fina verkliga känslan på bild!!!
Helt galet vad ni kom upp i många kommentarer hos Lena nästan 1500 fasen vad ni var duktiga jag är riktig imponerad av er uthållighet!!!
Hoppas att början på veckan här har börjat bra och att du mår bra. Jag har haft en bra helg tycker jag kommer mera och mera hostar nästan inget alls nu så himla skönt:) Nu är det bara orklösheten och tröttheten som ska ge sig men det kommer det också! Ha en underbar måndag kväll och vecka tänker massor på dig och saknar dig MASSOR:)STORA BAMSE KRAMAR från lilla vännen Inger:)

Sofie sa...

Supersnygg LO! Härligt med den svarta bakgrunden och alla dekorationer till det.
Ha en riktigt härlig vecka!
Kram Sofie

Lena B E sa...

Wow så superfin Lo du gjort!! Hur hann du med att göra denna! Jag märkte då aldrig att du försvann. Men du smög väl på tå förstår jag. Hi hi... Ha en underbar vecka!
Kramar från Lena

Lena sa...

Hej Lene!
Det var roligt att du blev glad. Det var liksom min mening. Lite trött är jag och jag kan inte säga annat än jag saknar det roliga vi hade förra veckan.
Ja du, den där hÄnglarstämpeln är väldigt eftertraktad. Det var en tjej från Holland som köpte den för 800 på Tradera. Jag har köpt den stämpeln där med. Dyr vart den men inga 800 inte! Det är bara att ropa till om du vill ha fler, det vet du! Ha en bra dag. Kram Lena

Petra sa...

Tack för trevlig post idag min vän.
Kramar
Petra

Gertrud sa...

Tack Lene, vad kul att få saker som man inte redan har. Ska bli spännande att göra kort nu framöver, tack och var rädd om dej.Vi följs åt nu, det ska bli spännande. Kram Gertrud

LenA sa...

Oj, så mycket fint du skapat, har så mycket att ta igen efter uppehållet så jag blir alldeles yr, men oj vad kul det är att vara tillbaka! Lite avis på er alla är jag eftersom jag missade allt det roliga som hände på Lenas blogg förra veckan, men så kan det vara ibland!
Det du kallar påsar är de sötaste små väskor jag sett, gillar dom massor!
Hörs snart igen!

Kram Lena

Busan sa...

Så fin denna LO:n blev!!! Kortet är ju toppen men du lyfter fram det så bra - hörnen blev pricken över i!!!! :)

Hoppas att du har det så bra du bara kan och att du kan vila ryggen lite. Men visst har det varit jätteroligt med Lenas blogg-vecka - kan bara instämma med ett leende... :D
Hoppas du får en mysig pysselstund snart!!!
Varma höst-kramar
Busan

Mia sa...

Ja du, Lene! Kunde jag flytta allt till dig kulle jag göra det ;)
Annars får väl du flytta hit!! Hi hi hi!!!
Kram//mia

Lisan sa...

Det var en jätte fin LO som du knåpat ihop. Tycker man ser färgerna bra coh gillar din Layout.
Håller med att ryggen får stryk lite då och då. Man glömmer helt bort tid och rum när man sitter och pysslar. Jag ställer ofta en klocka men har en förmåga att helt ignorera den...begriper inte det. hihi;)
Kramis från Lisan

Lisan sa...

Det var en jätte fin LO som du knåpat ihop. Tycker man ser färgerna bra coh gillar din Layout.
Håller med att ryggen får stryk lite då och då. Man glömmer helt bort tid och rum när man sitter och pysslar. Jag ställer ofta en klocka men har en förmåga att helt ignorera den...begriper inte det. hihi;)
Kramis från Lisan

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig favis vännen:) Ja en himla tur att man har data kunniga barn som kan hjälpa till när man själv är helt borta!!!
Tycker själv att nya blogg bilden är mycket mera mig den passar bättre å speglar mera det jag gör i dag:) Kul att du också tyckte om den:) Hoppas att det gick bra för dig i går med att vaccinera dig och att du inte mår dålig i dag... Jag håller tummarna för att du mår bra i alla fall. I går var jag med om något mycket positivt ska forsöka ringa dig i dag och berätta om jag inte får tak i dig så får du jätte gärna ringa mig någon dag när det passar för dig.
Hoppas att du får en kanon dag tänker på dig, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Carina sa...

Jättefin LO.Förstår att du haft det trevligt.Hälsa gärna Lena att jag inte kan komma in i hennes blogg,förstår inte varför?

Kram!

Pernol sa...

Åååå vilken fin LO!!! Snygga deltaljer och passande färger!

kramelikram Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig favis vännen:) Tänker massor på dig och hoppas att du inte är dålig eller jobbar för mycket!!!
Fick besök i går när jag hade tänkt att ringa dig så det blev tyvärr inte av. Väntar på ett viktigt samtal i dag och får besök i dag med du vet i bland så har man tur:) Så om jag inte hinner ringa dig i dag så försöker jag i morgon har inte glömt bort dig det får du inte tro!!!
Ha en kanon trevlig dag och sköt om dig, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Ha ha ha när jag skrev till dig så skrev du till mig vilken tankeöverföring :) Visst är hon duktig Carina blev så himla GLAD över presenten:) Jag har något mycket roligt att berätta för dig, väl det är roligt för mig men jag tror att du blir glad för min skuld:) Jag försöker höra av mig sen, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Lena B E sa...

Tack så mycket för dina supersnygga swapkort och goda recept!! Jag har inte prövat recepten än men det ska jag göra någongång. Ha det så bra.
Kramar från Lena