lördag 10 oktober 2009

Halloween & grattiskort

God eftermiddag mina vänner!
Här kommer lite kort jag inte visat än!
För Ni som väntar på min "Rosa bandet" kort,
Ni får tyvärr vänta några dagar till! Jag vill gärna att
de når fram till Altheasmix innan jag visar dem!
Jag köpte två Halloween paket hos Altheasmix och har
börjat använda lite av det! Kul att göra dessa kort!
Sen *Ler lite* fyller mitt älsta barnbarn 14 år!
Vad gör man för kort till en kille i den åldern?
Jo något han kan skratta åt och kanske tycka är kul!
Jag tog en bild på honom, som passade lite till texten
WILD CHiLD . Inte för att han är så vild, men en kul grej!
Vingarna är för att visa att han är en go och mysig kille också!
Dett kuvert gjorde jag för en tid sen!
Vill önska Er alla en underbar lördagskväll
och en trevlig söndag!
Massor av kramar från Lene

18 kommentarer:

Lena sa...

Härligt kort du har gjort med barnbarnet. Man blir glad av det. Dina övriga alster är jättefina dom med. Ha det bäst. Kram Lena

Lena L sa...

Åhh vilka snygga kort du har gjort. Det med barnbarnet var jätte häftigt:) Önskar dig en trevlig helg. KRAMIZAR Lena

Monica sa...

så mycket fint du gör!!!!!!!!!! skickar papper till dig i morgon. Idag har det inte blivit något pysslat alls. Vi har varit i skogen med barnbarnen och plockat svamp. Det tyckte dom var kul! Hittade 2 liter gula kantareller och ca 15 liter trattkantareller så det var bara att börja rensa när vi kom hem.
ha de bra
kram
Monica

Pernol sa...

Vilket härligt kort du har gjort med 14-åringen! De andra alstren är jättesnygga de med!

Må så gott och ha en skön söndag!
Kjaaaaaam Pernilla

helencreaty1 sa...

i love the pink card( or wallet), great colouring, i like everything what you do ,=),
hugssssss
helen

Therese sa...

Tack för titten på min blogg!!!Fina alster du gjort, dina present påsar är underbara!
kram Therese

Pia sa...

såå super herlige kort du har lavet

Mathilde sa...

Tack för din kommentar om mitt födelsedagskort! Inte ofta man får så snälla kommentarer från ett riktigt kort-proffs. :) Blir så glad när någon tycker det jag gör är fint!
Vilka fina kort du gjort då! Det till barnbarnet var ju jätteroligt :) Haha Det är svårt att göra kort till killar tycker jag. Man är så van att ha den här lite gulliga och romantiska stilen. Jag måste ställa om helt när jag gör kill-kort. Men du har lyckats jättebra!
Hoppas du haft en trevlig helg!
Kram på dig

Kamilla sa...

OOOh så mycket vackert du har gjort, Lene och kortet på ditt barn barn var så häftigt!!!
Du är verkligen toppenduktig!!
Kram kram vännen ღ

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig underbara vän:) Å WOW vilka kort du har gjort hur snygga som helst och det du har gjort till ditt barnbarn var så himla läckert Lene:) Är så himla nyfiken på vad du har gjort av Rosa bandet paketet ska bli så himla kul att se:) Men jag vet redan att det kommer bli något fint för du är så himla duktig:) Hoppas att din helg har varit bra och att du inte har fått jobbat för mycket!!! Vi hade besök av min kara dotter Carolina med ny pojkvän i lördags till middag super trevligt. Skulle bara önska att jag var lite mera på G förkylningen och hostan har blivet bättre men det sitter fortfarande i å det sliter på kroppen. Jag har jo lite annat som jag sliter med också så det tär på orken, humöret och allt annat. Men jag försöker att ta en dag i tagit och gör det bästa ut av det inte så mycket annat att göra. Något som är riktig KANON är att underbara Henrik i går monterade upp alla mina nya hyller på mitt nya pyssel rum JIPPI JIPPI:) Det blev kanon och jag är så himla nöjd nu börjar det bli riktigt bra där inne:) Nu är det lite krokar och sen nya pyssel skriv bordet som han ska snickra åt mig kvar sen så flyttar jag in för gott ha ha ha
Hoppas att du får en riktig fin måndag och vecka vännen tänker massor på dig å saknar dig:) Kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Busan sa...

Hej vännen! Så fräckt ditt Halloween-kort blev och kortet till ditt barnbarn så coolt med vingarna - KANON!!! Mappen var också så fin - duktig du är och så mycket olika stilar du får till - är alltid så kul att titta in till dig och bli inspirerad. :)
Ska försöka sätta mig nu och måla lite på stämelmotiv till Rosabandet kampanjen. Har inte kommit längre än så men är ju till den 26:e så har några dagar på mig som väl är och hoppas jag ska hinna ett i alla fall. Ska bli så kul att se dina sen för du är så duktig!!!
Hoppas du har det så bra du bara kan och att du får en mysig pysselstund snart.
Varma höst-kramar
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Måste bara önska min favis vän en riktig fin dag och hoppas att allt är bara bra med dig:) Massor med kramis från din lilla vän Inger:)

Petra/Paradise sa...

Toppenläckra kort!!
Gillade det med fotot väldigt mycket!!! =D

Hoppas allt är bra med dej!!
STOR KRAM Petra

Lena B E sa...

Vilket jätteroligt kort du har gjort till ditt barnbarn, det kommer han säkert att gilla!! Det är verkligen en svår ålder att göra kort till och du har lyckats kanonbra med det!! Kuvertet är så fint tycker jag och det andra kortet också!!
Hoppas allt är bra med dig vännen?! Här har helgen varit pest och pina, har haft sån väldig värk och har fortfarande svår värk i kroppen och med nackmigränen, jag får väl ta det lite lugnt några dar så kanske att det går över snart. Förmodligen kan det skyllas på det dåliga vädret och för mycket sittande vid datorn. Tack för alla dina värmande kommentarer, blir så glad för varenda en!! Ha en underbar vecka. Kramar från Lena

Erica sa...

Kan bara säga att Halloween kort är ännu snyggare i verklig heten. Och det andra kortet bara var så häftigt. en jätte kul ide.

Tack så jätte mycket för det lilla paketet idag. Nu skall här skapas Halloween kort.

Ha det underbart vännen1
Kram Erica

Petra sa...

Jättefint kort du gjort till ditt barnbarn.
Kram
Petra

Mita sa...

Håller med förgående talare... jag älskar ditt kort till barnbarnet!
Stor kram Mita - Altheasmix

Camilla sa...

Härliga kort allihopa! Ja, göra kort till en tonårskille är inte lätt! Ska göra ett till min systerson som fyller 18år i januari. Det blir ju stort så då får man göra lite extra, men jag vet att han vill ha ngt med musik tema på.
Ha det så gott
Kramar
camilla