onsdag 2 september 2009

Väskor & ask

Godafton mina kära vänner!
Nu börjar vardagen igen, min kära syster har åkt hem,
vi har haft några helt underbara dagar med mycket
prat och mycket pyssel. Hon fick med sig hem en hel del
nytt att jobba på hemma.
Även jag fick ju med mig hem lite nytt från Inger.
Hon lärde mig att göra presentpåsen, den första ser Ni
här över. Jag har gjort en till som visas senare.
Mini väskan som även är ett kort fick jag också lära mig!
Jättekul att Du ville lära mig detta Inger!
Jag uppskattar det mer än du kanske förstår!
Sen gjorde vi en liten smyckesask, min blev så här
(den lilla gjorde jag för en tid sen av en tändsticksask)
Ni skulle ha sett den Inger gjorde, O la, la den var vacker!
Jag har gjord en hel del dessa dagar, men måste fota det först!
Jag har även tre nya Kaos färdiga att dela ut! För den jag fick av pernol.
Har också fått en ny KAOS av vännen Lena, tack snälla du!
Dax för sängen snart, har blivit många sena nätter!
Ha en härlig dag imorgon mina vänner!
Kramizar Lene

31 kommentarer:

Märta sa...

Vilka fina saker du gör! Det är så mycket olika saker du scrappare gör inte bara kort som jag trodde förrut.
I helgen ska jag åka på min första scrappbookingmässa. Min dotter ställer ut i Uppsala på en mässa o jag ska vara med o hjälpa till. Får se hur jag lyckas med det! Mannen får stanna hemma så det är jag och yngsta dottern som får åka.
Ha det så gott! Kram! Märta

Pernol sa...

Åååå vilka finfina alster!!! Vad kul att lära sig nya saker!Ni såg ut att ha haft det superkul under din vistelse hos Inger!!! Jag såg ju fotona i Ingers blogg. Väntar med spänning på att få se resten!

Ha det bra!
kjaaaaam Pernilla

Mia sa...

Du har verkligen inte legat på latsidan sedan du kom hem!
Vilka jättefina saker du har gjort!
Ser med spänning fram mot allt annat du tänker lägga ut här.
kramiz//mia

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig underbara vän:) VAD ROLIGT att se sakerna som du gjorde hos mig på bloggen DU VAR SÅ HIMLA DUKTIG OCH LÄTT ATT LÄRA UT TILL DET VAR EN REN FÖRNÖYELSE:)Dina skapelser är så fina du ska vara så stolt och det var dessutom första gången som du gjorde dom jag är mycket imponerad ska du veta:)Du är så välkommen tillbaka underbara vän för att lära mera nytt vi har jo en del kvar du vet hi hi hi
Är så GLAD för din skuld att du har haft så trevligt med "syster" där kan bara tänka mig hur kul ni har haft:) Tänker på hur kul vi hade min vän:) Tejprullarna blev inte så tokiga till slut jag blev nöjd:)Nu så får du spara och ta med dina tomma tejp rullar till nästa gång du kommer eller hur hi hi hi
Det gick ok på Smärtkliniken i går är inte riktigt nöjd men det reder sig ska du se. Blev också sent till ortopeden som special gjorde en slag skena som jag måste ha på mig så mycket som möjligt inte kul alls tycker inte om!!! Den ska underlätta för nerv skadorna tills jag blir opererad jag skrattade lite åt dom då jag har gått med detta i två år och ingen har förut orkat bry sig men nu när jag gått med alla smärtor, krämpor och besvär så länge då händer det något!! Väl man får väl se det så här bättre sent en inte alls eller hur gumman och SKAM DEN SOM GER SIG!!! TÄNKER MASSOR PÅ DIG OCH SAKNAR DIG MIN VÄN:) Ha en underbar dag och sköt om dig, tusen tusen kramisar från din lilla vän Inger:)

Lena B E sa...

Wow så jättefina alster du har gjort!! Älskar smyckeasken, den är sååå vacker!! :) Så kul att få lära sig något nytt!! :) Oooh så spännande att få se resten av det ni gjort, längtar!! Hoppas allt är bra?! Ha det så jättebra vännen!
Kramar från Lena

Pia sa...

så mange nydelige ting du har lavet med sååå mange lækre detaljer og farver

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig min vän:) Tänka sig så var det redan fredag igen inte klokt vad tiden bara flyger i väg!!! Hoppas du har fått vilat lite och tagit igen dig efter besöket här hos mig och besöket av din syster! Jag önskar dig en jättefin fredag och helg å önskar dig allt det bästa min vän:) Massor med tusen tusen kramar från din lilla vän Inger:)

Petra sa...

Underbar smyckesask. Finns det beskrivningar någonstans?
Ha en trevlig helg.
Kram Petra

Camillas Kreativa sa...

Åh, så fina grejer du gjort, påsen ser ju för härlig ut,gillar pappret lite golfinspirerat så där =D, super!
Åh, vad pysselsugen jag blev nu, men tyvärr måste jag plugga, har hur mkt som helst att göra, få se om jag hinner pyssla lite i helgen...
Ha det gott och trevlig helg!
kramar
camilla

Carina sa...

Hej!
Så mycket fint du gjort!Roligt med sällskap av likasinnade som begriper sig på vår ädla konst!!

Kram!

carina d sa...

hej Lene:)
Tack för hälsningen, den gjorde mej glad:))
och Oj vad mycket fint du hunnit göra;) väskkortet och lilla byrån är en av mina favoriter, så otroligt roliga att göra:) själv har jag hållit på och finurla lite på min speciallåda, kommer du ihåg den gröna??;) har gjort några prover varav den ena är helt klar, visade Inger den och den blev godkänd;)) men har en mindre på G, du ska få se bilder senare:) jag har smygit runt i din blogg ett antal gånger nu och jag gillar det jag ser:)) du har gjort otroligt fina saker:)
ha en härlig helg
kramar/carina

Roza sa...

Hej Lene!
Så fina saker du gjort igen.
Måste ta mej i kragen och fota lite av det jag gjort innan det är försent.
Tack för att du finns till
Kram Roza

Li@n sa...

Åh...underbara alster att vila mina ögon på.

Varma kramar
Lian

Lena B E sa...

Hej vännen!
Tittar bara in för att önska dig en trevlig helg!
Kramar från Lena

Lena L sa...

Åhh så fina saker du har skapat. Det är så kul att se allt fint du gör. Önskar dig en trevlig helg. KRAMIZAR Lena

Gurkiss sa...

Super snyggt *nickar* :)

Ha de gott.
Kram Gurkiss

Busan sa...

Hej vännen och så mycket fint du visar - vad flitiga ni har varit!!! :) Tack för allt ögongodis - det är ju så fint alltihopa!!! Hoppas att allt är bra med dig och så duktig du är som fått gjort så många KAOS-awarder!!! WOW!!! Ja, jag har i alla fall två klara nu så det går på rätt håll i alla fall. :)
Nu ska jag titta lite till på allt fint du visar. Ha det så bra du bara kan och var rädd om dig!
Varma höst-kramar Busan

Viddan sa...

Mycket fina saker du gjort Lene!!!! Kram på dej!!!

Lena B E sa...

Hej vännen!
Tack för dina snälla ord om mina kaosar. :) Blir så glad att du tyckte om dom! :D
Tack så mycket för tipset om vad jag kan ta betalt!!
Hoopas allt är bra och att du har en trevlig helg. Här vräker regnet ner så det är ett riktigt busväder!
Kramar från Lena

Kamilla sa...

OOOh vad mycket snyggt du har gjort, helt underbara :D
Väskorna och askarna är sååå underbara.
Vad trevligt att du har haft syrran på besök :D
Jag ska ju åka ned till min lilla syster efter hon har fått sin lilla bebbe...jag längtar och surar att Sverige är så stort :(
Annars har jag kommit över på en kopp kaffe hos dig ;)
kram kram

Inger Harding sa...

Hei min venn,
Oh wowwww, her var det mye fint Lene!!!
Vil bare ønske deg en fortsatt fin dag.

klemmer fra meg :)

Erica sa...

Vilak fina saker du gjort. Vilken härlig presntpåse och väskkort du gjort. Hur snygga som helst. Kul när man får lära sig något nytt.

Kramar Erica

Sofie sa...

Kul att bli visad lite nya saker att göra. Tycker det är en härlig hobby vi har där det finns så mycket man kan variera sig inom att man aldrig blir fullärd. Dina nya alster är superhärliga och det måste jag säga att både Kaos-awarden och kortet jag fick av dig också va. Tack så himla mycket för allt som fanns i mitt paket!!! Hoppas jag hinner blogga om det under slutat av veckan.
Stor kram
Sofie

SusanneSj sa...

Vad fint du gör. Visst är det kul att skapa annat än kort.

kram

Busan sa...

Hej vännen! Hoppas du har det så bra du bara kan!!! Du har något att hämta i min blogg som kommer med posten till dig så fort jag bara kan... :)
Varma höst-kramar Busan

Petra sa...

Trevlig helg själv min vän och tack för dina uppmuntrande ord.
Kram, kram
Petra

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig underbara vän nu har jag börjat att vakna till liv igen:) Jag blev jättesjuk och låg helt dekad förra helgen inte kul alls! Fick hög feber, jättesvullen och ont i halsen å det värkte jättemycket i kroppen. Men nu är jag på gång i igen och jag har pysslat i dag min vän, nu när jag mådde bättre så fick jag pyssel abstinens:) Hade jo en hel vecka med pyssel att ta igen då jag inte har orkat pyssla eller blogga! Nu har jag fått lära mig hur man gör korsett väskor så nu är det korsett väskor för hela slanten ha ha ha Hoppas att det har gått bra för dig att börja arbeta igen har tänkt mycket på dig ska du veta:) Hoppas också att du mår bra min vän och att allt är som det ska vara. Ha en underbar fredags kväll och helg å hoppas att du får det jättebra:) SAKNAR DIG MASSOR MASSOR VÄNNEN:) STORA KRAMAR från din lilla vän Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Vad roligt "fnissar stort nu" precis när jag skriver till dig så skriver du till mig vad roligt:) Prata om tankeöverföring vad kul eller hur:)
Å vad tokig med modemet men nu har du i alla fall lärt dig något nytt eller hur:) Sen om killen var trevlig och snygg så var det väl trevligt med lite besök eller hur:)Jag mår mycket bättre nu tack men det var en pärs blir så jobbigt när man blir annat sjuk en dom "vanliga" plågorna som man har som räcker:) När kommer du och hälsar på mig igen hi hi hi Du måste få lära dig att göra korsett väska det är riktigt pillrigt men det är det värt för jag tycker dom blir så himla snygga när dom är klara:)Tänk inte på pärlspröten gumman men tack snälla, hur mycket pengar är jag skyldig dig? Har jo din panduro mall åt dig som jag beställde till dig den ligger här ska forsöka få i väg den till dig snart:)Trevlig kväll och stora kramar igen från lilla vännen Inger:)

Busan sa...

Hej vännen och tack för ditt tips - vilket underbart album du gjort och jaaa, jag har ju sett andra som använder ringar istället för BIA:n - tack för att du påminde mig!!! Ska maila min vän som är nybörjare och länka till dig så hon kan se hur du gjort för det är så fint och det behöver ju inte bli så dyrt heller!!! Tackar från henne med för tipset!!!
Hoppas du har det så bra du bara kan - tänker på dig ofta än om jag inte hör av mig och tittar allt jag fått av dig. Tids nog kommer jag använda det också för nu är alla stämpelmotiven scannade sedan ett tag!!! :) Du har så mycket tips!!!
Varma höst-kramar till dig!!!
Busan

Erica sa...

Hej där,
hoppas allt är bra med dig. Tänkte bara önska dig en hälig helg. hoppas att ni får lite sol.

Kramar Erica

Lisan sa...

Jätte fina saker du har gjort.
Håller med dig att visst blir man såå gald o stolt när man gjort sin först väska. Man sitter bara o tittar och beundrar den. Askarna var med jätte fina. Jag har fått en mall av Busan så jag ska ge mig på askarna här i veckan. Hoppas dom blir lika fina som dina. Kul ni har träffats du o Inger. Hon är verkligen jätte duktig. Kramis från Lisan