söndag 13 september 2009

Julkort

Godmorgon kära vänner!
Söndag och jobbardag! Men förmiddagen är ledig!
Detta Julkort gjorde jag när jag var hos Inger.
Har några vintagekort att visa, men måste fota dem först!
Ha en skön söndag och var rädd om Er!
Kram lene

24 kommentarer:

Willy's creations sa...

Lovely tag xmas card you made!

Hugs,Willy

Lena sa...

Hejsan!
Roligt att se att någon mer har börjat med julkorten. Ditt kort är supersnyggt. Ha en bra söndag, även om jobbet väntar! Kram Lena

CamillaA sa...

Hej Vännen!
Ser att julstämpeln är den som jag köpt.. Har inte kommit igång med julkorten ännu har inte så mycket julblommor ju måste inhandla det snart. Ses sen på jobbet kram

Pia sa...

et herligt julekort

Lena B E sa...

Vilket vackert julkort du gjort, superfint motiv!! Kramar från Lena

Inger Harding sa...

Så nydelig julekort du har gjort Lene!! Koselig motiv :)
Ha en fortsatt fin dag.

mange klemmer fra meg

Lena L sa...

Jättefint julkort. Snyggt stämpelmotiv. Måste nog börja snart jag med:) Ha en trevlig dag. KRAMIZAR Lena

Monica sa...

vilket fint julkort du gjort. Jag har också redan gjort lite julkort
ha de bra
Monica

Busan sa...

Så fint detta julkortet är!!! Stämplen är ju underbar och likaså polkagrisen som glimmar så fint och alla blommorna... ja, ett julkort med med mycket stämning. Har ännu inte börjat själv men längtar... ska först göra några födelsedagskort till i höst men SEN... ska bli så kul!!! :)
Hoppas det går bra att jobba och att du har det så bra du bara kan!
Varma höst-kramar Busan

Mia sa...

Vilket fint julkort du gjort! Ja minsann, det är verkligen dags att börja nu om man inte ska göra kort på löpande band lite längre fram.
ha det gott//mia

Anneke sa...

such a very beautiful card with many elements

Busan sa...

Tusen tack snälla goa vännen för KAOS:en - den är sååå fin!!!! Och vad påhittig du är med rep till gungan - det lade jag inte märke till när jag såg fotot - så trött jag blir på mig själv ibland!!! *rodnar* Men vad har du färglagt med? Det var så fint och så klara fina färger!!! Är det Gamsol eller MPC?!?
Tusen tack snälla vännen - den är så fin och blev så glad och rörd för motiveringen - TACK!!!
Varma höst-kramar Busan

Pernilla sa...

Jättefint julkort du har gjort.
Jag blev riktigt rörd idag när jag fick KAOS:en och såg vad du hade skrivit. Tack.

Kram Pernilla.

Kamilla sa...

WOW vilket underbart kort du har gjort, sååå snyggt!!!
Det är det jag säger, varje besök hos dig ger vintage en ny mening!
Jag ÄLSKAR dina alster!
Kram kram och hoppas allt är väl!

Busan sa...

Hej vännen!
Jaaa, en härlig effekt med gungan - den idén måste jag nog låna... för det var jättefint!!!
Tack för du berättade igen om din stämpel och papper - det var så fin lyster i dina akvarellpennor så jag blev jätteosäker. De jag har är inte alls så klara i färgerna. Men då har vi ungefär samma tjocklek på pappert för mitt ligger på 200g och då är det inte jättesvårt att klippa ut motiven när man vill det. Tjockare papper behöver man nästan vara styrkelyftare för att orka klippa ut ur.. hi hi.. Och ja, kommer vi till Ullared och Panduros outlet så blir det att ha med STORA plånboken.. hi hi... :) Men kan ju vara värt att passa på!!! Såg Panduro har rea idag men jag var lite sent ute så de saker jag helst velat ha var redan slut och lika bra är det för egentligen "behöver" jag bara cardstock men man kan aldrig få för mycket pyssel-saker!!! :)
Hoppas du har en bra dag och att du med har fint väder.
Varma höst-kramar och tack för hjälpen! Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig underbara bästa vän:) Äntligen så kommer det fram det fina Julkortet som blev så beundrat på pyssel kvällen:) Det som är så himla tokigt bara är att det är så mycket vackrare i verkligheten bilden ger inte alls en rättvis bild tycker jag! TACK TACK TACK SNÄLLA GULLIGA VÄNNEN för dom SUPER FINA pärlspröten som kom i går blev så himla GLAD så:)Å kortet var fint det också hi hi men dom som du gör själva är självklart mycket mycket finare. I söndags var jag i väg en liten stund till min nya DT mamma Mita som är toppen du måste få träffa henne för jag vet att du med skulle gilla henne:) Väl det var väl lite tokigt för jag mådde nog inte så bra som jag trodde för sen när jag kom hem var jag totalt SLUT!!! I går var jag på läkarbesök och fick tyvärr meddelande om att jag måste hålla mig hemma dom närmsta två veckorna till jag är vaccinerad! Det är för stor infektions risk för mig att vistas bland mycket folk nu och blir jag jättesjuk igen så blir det för mycket för kroppen!!! Så jag kommer att missa Mia sin pyssel träff jag med den 26 är så himla ledsen så men inget att göra åt så är livet!!!! Hoppas att du mår bra min vän och att det går bra på jobbet å att det inte tar allt för mycket av dig. Tänker på dig mycket ska du veta och saknar dig så jag hoppas självklart att vi ses snart igen:) Ha en underbar dag och vecka massor massor med kramisar från din lilla vän Inger:)

Erica sa...

Åhhh vilket snyggt julkort du gjort. Så härligt och perfekt gjort. Ger verkligen julstämning.

Ha det gott!
Kramar Erica

SusanneSj sa...

Vilket härligt julkort du fått till.
Hmmm, det har jag inte börjat fundera på än.

Ha bra!
Kram

Mia sa...

Underbart julkort!!
Du är så fantastiskt duktig!!
Du har något att hämta på min blogg.
Kram//mia

Mia sa...

Blev lite dubbelt här!! Mend det bevisar bara vad jag skrev innan!
//mia

Pernol sa...

Hej vännen!
vilket underbart julkort!!!! Motivet är ju bara sååååå fint!

Hoppas att allt är bra med dig?
Ha det bäst!
kjaaaaam Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig vännen:) Ville bara önska dig en underbar dag och hoppas att allt är bara bra med dig å att du har det bara bra! Tänker på dig ska du veta:) Jag ser att jag har glömt att skriva upp när du fyller år snälla vilket datum är det??? Vet att du har meddelat mig det en gång förut så förlåt är lite virrig i bland!!! Ha en toppen dag och hoppas solen skiner på dig kramis i stora lass från din lilla vän Inger:)

Lena B E sa...

Hejsan vännen! Jag tror att jag är på bättringsvägen nu iaf. äntligen för det har varit segt!! Det kan inte vara svininfluensan, för den har inte kommit hit upp ännu som väl är!! Hoppas att allt är bra med dig min vän? Jag ska ta och uppdatera bloggen nu iaf. ville bara titta in till dig först. :)
Ha det så bra. Kramar från Lena

Sofie sa...

Åhh vilket härligt jul kort! Själv har jag inte riktigt julkorten än, men jag borde kanske börja också snart....
Kram Sofie