måndag 23 mars 2009

Bloggcandy


Har Ni sett vilka fina saker man kan vinna hos Inger!
Var med och tävla Ni också!
I helgen har vi haft en scrapträff i Eksjö.
Vi var 15 personer som kom och gick.
En del av oss var kvar hela dagen, vilket betyder
från KL. 09.30 till 02.00 på natten.
Jag och mina svärdöttrar var där från Kl. 08.00
för att ställa i ordning!
Jag har en del att visa från träffen och kommer att
lägga ut det så fort allt är inscannad och klart!
Har också fått en utmaning från pernol. Kommer
också när jag hittat alla svar
Må bra så länge!
Kram lene

10 kommentarer:

Lena B E sa...

Hej vännen! Jag hoppas att allt är bra med dig?! Ser att du "hängt på låset" hos Inger Hi hi... Jag är själv på väg dit, men tog en tur häråt först. Hoppas du hade trevligt på scrapträffen i helgen?! Ja nu har vi snart den 25 det ska bli jättespännande att se alla swapkort!! :) Jag har en idé till nästa månad, får se om jag håller fast vid den. Vad blir det för något då? Är det bestämt än? Här snöar det & blåser för fullt! Usch inget kul att våren kom av sig. :( Ha en härlig dag, hoppas att du har bättre väder. Massor med kramar från Lena

Hozzan sa...

Hej Lene!

Tack för din fina kommentar ang min LO. Det värmer!

Jag håller med om att pysselträffar brukar dra ut på tiden. Var själv i Örnsköldsvik för två helger sedan och då blev det pyssel i megaformat i dagarna två 10-24 och 9-15. Man är lite mörbultad då efter en sån helg.

Ser fram emot att se dina fina alster.
Hälsningar Anna

Kamilla sa...

ÅÅ den där ingerväskan är så fin!!
Men scrappade ni till 02.00?? uuuh jag förstår att du är trött!!!

Kram kram och du är utmanad hos mig med ;)

sussies sa...

Hej vännen! Grattis till din vinst hos Panduro! Visste inte att de hade sånt. Är det nåt särskilt man ska göra för att få vara med?
Vad mycket fint du gjort sen jag var här inne och kikade sist, påskägget är jättesött och allt annat är också så himla fint!

Har inte varit så pigg sista tiden och därför inte orkat sitta vid datorn så mycket och inte orkat blogga så mycket heller, tyvärr.
Har ju haft fullt upp med swapkorten, hehe!! Men nu är de äntligen klara och postade idag, pust!!! Förlåt att jag blev så sen med mina men hoppas att du har dem senast onsdag iaf. till deadline! Är med i en annan receptswap också som hade deadline den 12:e så nog har jag haft att göra allt, hehe! Men det är så kul när det där efterlängtade brevet kommer med korten från de andra! Längtar redan! :-)
Hoppas du inte är alltför ledsen på mig att jag blev så sen, är säkert sist med mina!
Ha en underbar måndag och vecka!
Kramisar från din vän Susanne!

Karina sa...

Hej vännen. Jag lääääääääängtar tills vi får våra recept kort ska bli jätte roligt. Hoppas att allt är bra med dig. Vad roligt att ni scrappade så länge. Ni måste varit totalt slut i skallen. Även kul att du kan dela ditt intresse med svärdöttrarna. Nu ska jag göra mig iordning för att gå på vår sy förening. Ha en trevlig kväll. Kramar Karina

Kamilla sa...

Godkväll, du har en award att hämta hos mig :D
kramar i massor

Ida sa...

Wow! Visst är hon duktig Inger. De tre vinnarna kommer ju bli överlyckliga:) nu har fortsättningen på boken blivit färdigt. Hade lite problem med korten så jag var tvungen att "Painta" Några bilder som inte alls syntes. De blev så gryninga. Hoppas du förstår ändå. Ser fram emot bilder från träffen ni hade i helgen!!

Petra/Paradise sa...

ojoj! Vilka fina grejer man kan vinna hos Inger!
Ser fram emot att få se vad du skapade på träffen! Ojoj vilken lång pysseldag! jag var ju på träff i Stockholm igår å jag hade gärna suttit länge länge läääänge!! Tycker inte man hinner så mycket från 10 till 17..inte när man sitter å tjötar..som jag ;)
STOR KRAM Petra

Inger sa...

Hei Lene,
det ligger en award til deg i bloggen min :)

((klem))

linda sa...

Hej Moster!haft en bra helg?Ja ser fram emot o se va ni gjort för fint från ihelgen då ni va i Eksjö!
Kram