måndag 12 januari 2009

Mitt första minialbum

Mitt första minialbum blev ett babyalbum.
Här under följer sidorna som de sitter i albumet.
Framsida förs, baksida sist!Sen kommer albumet ihop satt med min BIA.
Men oj som jag fick jobba.
Jag tänkte ju inte på att man ska göra håll innan man
dekorerar sidorna. Gissa om det blev jobbigt!
Men man lär så länge man lever!
Och jag är ganska nöjd i alla fall!
Ha en trevlig kväll mina vänner!
kramar i massor från Lene!


17 kommentarer:

Lena L sa...

Superfint album och så många sidor du har gjort. Prästen såg för härlig ur var hittar man honom? Ha en trevlig kväll och ta hand om dig. KRAMIZAR Lena

Åsa/asamia sa...

Ett sååå sött album!

Ami sa...

Oj! Vilket fantastiskt sött album. Du har verkligen gjort ett jättejobb.

Pernol sa...

vilket jättesött album! Vilket jobb du har lagt ner! Det blev ju superfint!!!

Jag gillade också prästen. Var hittar man honom?

kram
Pernilla

Pernol sa...

Ja, maila mig gärna!

pernillaxandersson@hotmail.com

Tack på förhand!

kram
Pernilla

Pia sa...

Åh Lene så fint det blev,,JAg gjorde samma fel som du, men som du sa ,man lär hela tiden..och tur är väl det??
Kramar Pia

Erica sa...

Wow vilket fint album du gjort. Vilket jobb du lagt ner.
Hur fint som helst.
Kram Erica

Petra sa...

Men vilket fint album. Vilket jobb du lagt ner. Helt fantastiskt. Du är så påhittig. Ja du Lene, jag brukar alltid säga att det är på felen man lär sig. Du kommer aldrig mer att börja dekorera sidorna innan du gjort hålen.
Ha en bra dag kära du.
Kram
Petra

Pernol sa...

Tack så hemskt mycket för den gulliga prästen!!!

kramizar

Kamilla sa...

ÅÅÅÅÅ WOW så underbart det blev!!
Jag tycker du ska vara JÄTTENÖJD!! Det var så fiiint, och alla färger som kombonerar så fint ihop, och ååå oooo aaaa säger jag!
Du gör sååå fint!
Och...ja, jag gjorde samma sak med mitt första album, dekorerade först, sedan höll jag inte på att få ned det i BIA:n *fnissar* men som sagt, man lär så länge man lever!!
Kram, kram!!

Essemia sa...

Jättegulligt album. Låter som något jag kunde ha gjort, ha, ha.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Karina sa...

Vilket fin album. Den som får det blir nog jätte glad. Gillar också prästen. Kramar Karina

Roza sa...

Vad sött!
Blir bara så här kort ungarna har data abstinens.
Roza

CamillaA sa...

Så fint album helt underbar är den...
Diggar prästen.
Blev inget pysslande ikväll tiden räckte inte till ses imon kram Camilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Å VAD FINT DET BLEV DITT FÖRSTA MINIALBUM OCH HUR MYCKET ARBETE SOM DU MÅSTE HA LAGT NED, KANON FINT OCH GILLAR MASSOR MASSOR:)
Vad GLAD jag är att du gillade kortet som du fick det var meningen. Ville på något sätt få fram förmedla till dig så du forstår att jag verkligen TYCKER OM DIG OCH ATT DU ÄR BLIVET EN SÅDAN VIKTIG PERSON FÖR MIG:) Du finns ALLTID där med dina positiva tänkar och tänker å skriver så fina saker till mig så man blir helt varm i hjärtat.
Jag hoppas du kan få i hop något fint av dom Magnolia stämplar som jag skickade med ska bli spännande att se:)BLEV DU NÖJD OCH GLAD SÅ ÄR JAG NÖJD OCH GLAD:)
TACK SNÄLLA du för ALLA dina fina kommentarer också på bloggen är så tacksam så. Jag har tyvärr varit så himla trött och ork lös så jag har inte orkat sitta vid datan. Jag håller mest till i soffan och pysslar lite då och då i mellan. Jag har invaderat hela vardagsrummet med pyssel saker ser inte klokt ut men min snälla familj dom står ut:)
Var hos läkaren i går och det går framåt allt såg mycket bättre ut nu en för några veckor sedan. Jag fick förvänta mig att jag är tröttheten själv och ork lös ett tag då kroppen har varit med om så mycket stress och sjukdom så den måste få tid att läka å ta igen sig! Så jag vilar och sover lite efter som och tar en dag i tagit sen så blir det väl bättre tider sen och jag inväntar dom:)
Vad kul att du har haft trevligt besök, jag hoppas du mår bra och att du har mycket Lene tid så att du kan pyssla å göra annat kul som du tycker om. Jag tänker massor på dig och jag lovar att höra av mig när jag orkar:)Sköt om dig min underbara vän och ta hand om dig själv. Massor med hälsningar kramisar från din tacksamma vän lilla Inger

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig min vän och tack snälla för besöket i går blir ALLTID lika GLAD när jag ser att du har varit på besök och lämnat spår från dig. Jag lovar att göra som läkaren säger jag orkar faktiskt inget annat tror aldrig jag har känt mig så seg och trött i hela mitt liv!!!Jag hoppas att DU mår bra och har det bara bra å att du inte måste arbeta allt för mycket! Jag hoppas du är med på Hoppetossa sin utmaning ser fram i mot ditt bidrag:) Sköt nu om dig själv du med min underbara vän, TACK FÖR ATT DU ÄR DU OCH FÖR ATT DU FINNS OCH FÖR ATT DU ÄR MIN VÄN DET BETYDER ALLT:) Massor massor med kramar från lilla Inger

Lena B E sa...

Oh vilket otroligt vackert album, vilket jobb du lagt ner!!! Prästen var för härlig. hi hi... vart hittar man honom? Kram